Gostje hotelov LifeClass se že veselijo vrnitve Marka Gorele iz šova Gostilna išče šefa

5. 12. 2014

Mlad primorski kuhar Marko Gorela je v 3. sezoni resničnostnega šova Gostilna išče šefa opozoril nase z odličnimi kulinaričnimi mojstrovinami. Finalist priljubljenega kuharskega šova pa je izjemno priljubljen tudi med gosti portoroških hotelov LifeClass.

Tam je 24-letni Marko Gorela član odlične kuharske ekipe v Grand Hotelu Portorož in á la carte restavraciji Mediteran, njegova skrivna sestavina pa je ljubezen do kuhanja.

Z izkušnjami šova je še okrepil svoje številne dosežke, med katerimi so zavidanja vredne medalje s kuharske olimpijade in svetovnega prvenstva.

Marko se je s svojimi kreacijami v šovu 13 tednov dokazoval na strokovnem nivoju, si edini prislužil samostojno ˝signature jed˝ na meniju Gostilne ter na koncu še najvišji strokovni poklon šefa Bineta, ki je pred njim snel kapo. Dejal je, da je Marko naredil nekaj, kar ni do zdaj še nihče v vseh treh sezonah šova, ter, da je Marko chef, ki bi si ga on želel v svoji gostilni.

Gostje Grand Hotela Portorož 5* bodo lahko od sedaj naprej ponovno uživali v Markovih kreacijah, saj jih bo s svojimi novimi kulinaričnimi izkušnjami in znanji poslej še bolj navduševal.

Priporočamo