Govorica telesa o tem, ali se Amal Clooney res spogleduje z drugimi moškimi!

Govorica telesa o tem, ali se Amal Clooney res spogleduje z drugimi moškimi! (foto: profimedia) profimedia
15. 1. 2015

Na nedavni podelitvi zlatih globusov se je del žarometov mudilo tudi na paru Clooney. Medtem ko je George Clooney pozorno spremljal sicer zelo dolg govor Julianna Margulies in Dona Cheadlea, v katerem sta slavila prav življenjske dosežke Georga, je pozornost Amal vidno odnašalo. Šele, ko se je zavedla, da so vse kamere na njej, si je spet nadela nasmešek in se obrnila k svojemu možu. A prav serija v teh trenutkih nastalih fotografij je bila dovolj, da se je ponovno razburkala domišljija rumenih medijev, ki so naslovnice že začeli polniti z naslovi, kot so: Ali Amal vara Georga? in S kom je flirtala Amal Clooney? No, mi smo za mnenje raje vprašali izvedenca za govorico telesa, njegov odgovor pa si lahko preberete v nadaljevanju.

Uvodno fotografijo smo skratka poslali ekspertu za govorico telesa, Edvardu Kadiču, da bi videli njegovo mnenje o celotni situaciji.

In kaj je povedal?

Citiramo njegovo mnenje o dogajanju na fotografiji:

  • "Očitno je, da Amal trenutno dogajanje ne zanima preveč. Glede na pretežno zaprto držo njenega desnega zapestja ne moremo govoriti o flirtanju, saj se zapestje 'odpira' le proti Georgu. (v intimnih zvezah oz. vlogah bo dekle zapestje odpiralo le proti osebi, ki jo privlači). Amalina telesna govorica razkriva zgolj njeno trenutno počutje in zdi se, da se Amal počuti na prireditvi kot 'tretje kolo'. Vse se namreč vrti le okoli njenega moža."

Še enkrat se je skratka izkazalo, da branje govorice telesa o odnosu razkrije veliko več kot še tako divja domišljija rumenih pisunov ;)