Govorice in natolcevanja ob novici o ločitvi Brada Pitta in Angeline Jolie!

21. 9. 2016

O tem, da se Angelina Jolie in Brad Pitt ločujeta, danes čivkajo že prav vsi ptički. Še posebno na twitterju je opaziti nadvse pestro bero odzivov: od šoka in bridkega obžalovanja tistih, ki so v #brangelini videli zgled idealnega para in velike ljubezni, do zabavljivih in posmehljivih komentarjev tistih, ki se zbirajo na #teamJen in so v ločitvi slavnega para našli celo nekakšno zadoščenje.

Pa mediji?

Ti zdaj tekmujejo, kdo bo poleg uradno znanih razlogov (med katerimi so običajne nepremagljive razlike med partnerjema, še posebno glede vzgoje njunih šestih otrok, pa tudi Bradovo pitje, jezni izbruhi in kajenje marihuane) našel še kakšnega bolj pikantnega, pa čeravno povsem 'neuradnega'.

Še najbolj glasne so tako govorice o doumnevni aferi s francosko igralko Marion Cotillard (na fotografiji spodaj), s katero naj bi Brad imel afero med snemanjem filma Zaveznika.

Poleg govoric o Bradovi nezvestobi, mediji pišejo tudi o tem, da naj bi igralca zelo motil Angelinin nezdrav življenjski slog, zaradi katerega naj bi ji nekega dne celo zagrozil, da se bo ločil, če bo nadaljevala z njim.

Medtem se je na ves rompompom okoli novic o ločitvi odzval tudi Brad Pitt. Med drugim je za People je dejal, da je zelo užaloščen zaradi vsega skupaj, a da je zdaj na prvem mestu dobro počutje njunih otrok. Medije je tudi vljudno pozval, da jim v tem težkem obdobju dajo prostor in spoštujejo njihovo zasebnost.

Priporočamo