Gwen Stefani je zavrnila poročno ponudbo

16. 6. 2016

Na pikniku, ki se je odvil v notranjih prostorih domovanja Gwen Stefani v Los Angelesu, naj bi 46-letno glasbenico njen 39-letni srčni izbranec Blake Shelton zaprosil za roko, in to po komaj šestih mesecih razmerja!

Zvezdnik kantrija je snubitev menda izpeljal tako, da je v kartonasto škatlo verige restavracij s hitro hrano Kentucky Fried Chicken vtaknil 1,2 milijona dolarjev vreden Tiffanyjev prstan. Presenečenje mu je uspelo, a njegova draga je reagirala povsem drugače, kot si je želel. Poročno ponudbo je namreč zavrnila!

"Gwen je bila zelo ganjena, a je rekla, da mora počakati. Prepričati se mora, da se s poroko strinjajo tudi njeni otroci," je pojasnil vir. Na njeno odločitev pa naj ne bi vplivali le njeni sinovi, desetletni Kingston, sedemletni Zuma in dveletni Apollo, ki jih je povila v razpadlem zakonu z Gavinom Rossdalom, ampak ji težavo predstavlja tudi dejstvo, da je sedem let starejša od Gavina.

"Gwen se boji, da bi jima starost lahko prekrižala načrte," je še dejal vir in pojasnil, da Gwen – v nasprotju z njenim dragim – o nadaljnjem naraščaju ne razmišlja več: "Boji se, da Blake v zakonu, v katerem ne bo postal oče, ne bo srečen."

Značke: Gwen Stefani