Hans Sigl (Gorski zdravnik): Bo obiskal Slovenijo?

19. 9. 2016 | Vir: Nova
Deli
Hans Sigl (Gorski zdravnik): Bo obiskal Slovenijo? (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

V Sloveniji ima Gorski zdravnik Martin Gruber veliko oboževalk, zato se nobena verjetno ne bi kaj preveč pritoževala nad novico o tem, da bo priljubljeni igralec Hans Sigl obiskal tudi našo malo deželico. Na Pop TV smo preverili, ali se utegne to zgoditi že v kratkem, zdaj ko je evforija na vrhuncu.

Bomo torej doživeli kaj podobnega, neizmerno evforijo, kot smo jo doživeli ob obisku igralke Leticie Calderon, ki je zaigrala v sloviti telenoveli Esmeralda, medtem ko je obiskala Ljubljano? Kot so nam odgovorni na televiziji pojasnili, tega za zdaj še ne moremo pričakovati. Izvedeli smo še, da ekipa prav v teh dneh intenzivno snema epizode desete sezone serije Gorski zdravnik, prav zaradi intenzivnega urnika snemanj pa glavni igralec Hans Sigl časa za obiske trenutno žal nima.

Nas je pa toliko bolj razveselila novica, da se bodo na Pop TV v najkrajšem možnem času potrudili predvajati najnovejša nadaljevanja desete sezone, saj smo na televiziji pretekli ponedeljek začeli spremljati epizode zadnje posnete, torej devete sezone serije. In kljub temu, da Hansu Siglu ni ravno v navadi, da bi svoje oboževalce razveseljeval s kakšnimi 'spoznavnimi' dogodki, se ravno v teh dneh na območju snemanja – v vasicah Tirolske – odvija t. i. Teden Gorskega zdravnika, ki pa je razprodan za več mesecev vnaprej. Gre za teden, v katerem je oboževalcem, ki si jim je uspelo zagotoviti vstopnice, na voljo celotna igralska zasedba, kot tudi ustvarjalci serije, ki so skriti za kamerami. In če se vam dogodka ni uspelo udeležiti tokrat, naj vam namignemo, da se naslednji obeta že maja prihodnje leto.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave