Hugh Laurie - od seksi zdravnika do preprodajalca orožja!

22. 2. 2016
Deli

Če je Hugh Laurie kot Dr. House včasih reševal življenja kot tečen, a neverjetno sposoben zdravnik, ga boste od 22. januarja lahko spremljali v vlogi izobraženega in karizmatičnega milijarderja, poslovneža ter kavalirja. A za to masko, ki jo kaže v javnosti, se skriva najslabši človek na svetu, ki je svoje bogastvo zgradil s preprodajo orožja tistim, ki zanj ponudijo največ.

V ponedeljek, 22. februarja, ob 21. uri na kanal AMC namreč prihaja serija The Night Manager, v kateri boste v glavni vlogi lahko spremljali Hugha Laurieja, ki igra Richarda Roperja, zlobnega bogataša. Serija The Night Manager je bila posneta po vohunski knjižni uspešnici Johna le Carréja. Ob Hughu Laurieju boste v glavni vlogi lahko spremljali še Toma Hiddlestona (poznanega iz filma The Avengers), ki bo zaigral Jonathana Pinea, nekdanjega britanskega vojaka, ki ga kot operativca britanske obveščevalne službe rekrutira Angela Burr (igra jo Olivia Colman). Naloga Jonathana je, da se infiltrira v hudodelsko združbo Richarda Roperja in ugotovi povezavo med obveščevalnimi službami in trgovino z orožjem.

Glede na to, da je roman The Night Manager postal svetovna vohunska knjižna uspešnica, je serija The Night Manager med najbolj pričakovanimi serijami tega leta. Glavno vprašanje serije je, ali bo Jonathanu Pineu uspelo razkrinkati povezave v trgovini z orožjem, ki Richarda Roperja iz dneva v dan dela bogatejšega. Ali pa se bo Jonathan Pine razkrinkal in s tem svoje življenje postavil na nitko?