Ian Somerhalder - veliki osvajalec ženskih src

Ian Somerhalder - veliki osvajalec ženskih src (foto: Profimedia) Profimedia
6. 11. 2015

Ian Somerhalder, ki se je proslavil v seriji Skrivnostni otok, in trenutno v seriji Vampirski dnevniki kot hudobni vampir Damon Salvatore osvaja srca žensk z vsega sveta, je svoje oboževalke razžalostil konec letošnejga aprila, ko se je sprehodil do oltarja.

O tem, kako zelo privlačen je, ne nazadnje priča tudi to, da je nekaj časa veljal za najresnejšega kandidata za vlogo Christiana Greya v filmski verziji vroče knjižne uspešnice Petdeset odtenkov sive. Čeprav med igralci zelo zaželen angažma na koncu ni pripadel njemu, ampak njegovemu severnoirskemu kolegu Jamieju Dornanu, je zatrdil, da zaradi tega ni bil prav nič žalosten ali razočaran: "Dodobra so me nasmejali komentarji v stilu 'Somerhalder je besen, ker ni dobil vloge v filmu' in podobno. Moram reči, da nisem bil niti najmanj žalosten zaradi tega in da nisem občutil razočaranja. Seveda pa sem bil vesel, ko sem videl, da so me številni želeli videti v vlogi Greya. Hvala jim za to podporo."

Ljubezen je prišla z vampirji!

Serija Vampirski dnevniki, v kateri je začel igrati leta 2009, mu ni prinesla le izrednega poklicnega uspeha, ampak mu je pomagala tudi na poti do sreče v ljubezni, saj se je zaljubil v svojo 11 let mlajšo soigralko Nino Dobrev, a ne le pred kamero, ampak tudi v resničnem življenju. Medijsko precej odmevno razmerje je trajalo približno tri leta, maja 2013 pa se je vampirska ljubezenska zgodba končala.

Ian je po ljubezenskem razočaranju sredi lanskega leta srečo našel v drugi 'vampirki', deset let mlajši Nikki Reed, zvezdnici izredno priljubljene filmske sage Somrak. Zaljubljenca se nista prav dolgo obotavljala, pod isto streho v Atlanti, kjer je Ian takrat snemal šesto sezono serije Vampirski dnevniki, sta namreč zaživela že po treh tednih razmerja. "Nikki vsak dan prihaja na snemanja," je takrat razkril neimenovani vir in dodal, da si bosta zaljubljenca dom delila tudi po vrnitvi v Los Angeles. Kako resno je njuno razmerje, je postalo jasno že nekaj tednov po tem, ko se je razvedelo, da sta zaljubljena.

Takrat je Ian na Instagramu namreč razkril, da si je s srčno izbranko kupil konja. Po vsem tem ni bilo prav nič presenetljivo, da sta se že po devetih mesecih razmerja sprehodila do oltarja, kar so med prvimi sporočili ustvarjalci spletne strani Mail Online.

Kljub poroki z drugo naj bi bil Ian še vedno v dobrih, prijateljskih odnosih s svojim bivšim dekletom Nino, ki je prav letos zapustila igralsko zasedbo serije Vampirski dnevniki.

Preberite več na Cosmopolitan.si