Igralec Jamie Dornan prispel na snemanje filma o Robinu Hoodu v Dubrovnik

1. 3. 2017 | Vir: STA
Deli
Igralec Jamie Dornan prispel na snemanje filma o Robinu Hoodu v Dubrovnik (foto: profimedia)
profimedia

Priljubljeni severnoirski igralec Jamie Dornan se je v Dubrovniku pridružil filmski ekipi na snemanju novega celovečerca o angleškem srednjeveškemu junaku Robinu Hoodu, poročajo hrvaški mediji.

Dornan je zaslovel po glavni vlogi v filmu Petdeset odtenkov sive, v novem filmu pa igra Robinovega zvestega prijatelja Willa Scarleta.

Dornan je na letališče v Dubrovniku prispel v torek zvečer, a se je izognil novinarjem in fotoreporterjem, ker je takoj po pristajanju vstopil v avtomobil, s katerem se je odpeljal proti hotelu, je poročal lokalni novičarski portal dulist.hr.

Igralec, ki je zaslovel po vlogi Christiana Greya iz Petdeset odtenkov sive, je prispel v Dubrovnik takoj po letošnji podelitvi oskarjev v Los Angelesu, je poročal novičarski portal indeks.hr.

V Dubrovnik so prejšnji mesec prispeli tudi z oskarjem nagrajeni igralec Jammie Foxx ter režiser filma Otto Bathurst in izvršni producent E. Bennett Walsh.

V Dubrovniku pričakujejo, da bodo gostili več kot 1000 članov filmske ekipe, med katerimi so nekateri prispeli konec lanskega leta. Producenti načrtujejo snemanje trilogije o Robinu Hoodu.

Premiero novega Robina Hooda s proračunom 90 milijonov dolarjev načrtujejo februarja 2018, za oglaševanje filma so zagotovili 100 milijonov dolarjev.