Denise Richards vložila tožbo zoper Charlieja Sheena

Denise Richards vložila tožbo zoper Charlieja Sheena (foto: Profimedia) Profimedia
10. 2. 2016

Po pisanju spletne strani Radar Online 44-letna ameriška igralka in nekdanji model Denise Richards toži svojega nekdanjega moža, šest let starejšega (nekdaj) težavnega igralca Charlieja Sheena.

Razlog za to, da je proti moškemu, s katerim je po zakonskih vodah plula med letoma 2002 in 2006, vložila tožbo, se skriva v tem, da je Charlie prodal hišo, v kateri je živela z njunima hčerkama, 11-letno Sam in 10-letno Lolo.

To pa še ni vse, lepotica naj bi malo pred izselitvijo preživljala pravo nočno moro. V izjavi, ki jo je dala pod zaprisego, je namreč razkrila, da je imela doma velike težave: "Preden sem se izselila, so Sheenovi nasilneži poskrbeli, da so bile ključavnice kar dvakrat potrgane in zamenjane. Poleg tega so odtujili moj nakit in nekaj otroških oblačil."

Denise je od nekega sodnika v Los Angelesu menda celo zahtevala, da Charlieja, ki je šokiral s priznanjem, da je okužen z virusom HIV in da boleha za bipolarno motnjo, 'prisili', da v sklad, namenjen njunima hčerkama, vplača sedem milijonov ameriških zelencev ali pa kupi hišo v isti vrednosti.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo