Kate Middleton bo imela tri otroke

Kate Middleton pričakuje drugega otroka. (foto: Lea) Lea
Vir: Lea
18. 4. 2015

Čeprav je princ William odgovoren in delaven mlad moški, oče in drugi v vrsti za britanski prestol, mu občasno 'ven udari' deška plat. In tako se zna zgoditi, da bo imela Kate doma ne dva, temveč tri otroke.

Kraljica se je znašla v nekoliko neprijetnem položaju, saj njeno osebje grozi s stavko.
Princ William je nor na računalniške igrice.

Biti princ pomeni veliko privilegijev, a po drugi strani prinaša veliko obveznosti. In nemalokrat ni zabavno nenehno živeti razpet med obveznostmi in pod drobnogledom javnosti. Vendar pa je Williamu vloga, ki jo ima, bila položena v zibelko, tako da nima veliko izbire. Priznati pa moramo, da se dobro znajde v svoji vlogi. In njegova soproga, vojvodinja Kate Middleton, tudi. Par zdaj pričakuje drugega otroka in se povečanja družine že zelo veseli. Kljub vsem obveznostim pa poskušata mlada starša najti tudi nekaj časa zase. In za svoje hobije. Eden teh so zagotovo računalniške igrice, na katere je princ William nor.

Ne pusti mu igrati igric

A princ William ima, tako kot veliko moških, povsem moške potrebe. Rad se druži s prijatelji, zavije tudi kdaj z njimi na pijačo. In rad ima računalniške igrice. "Priznam, da te zadeva lahko povsem zasvoji," je pred kratkim izjavil princ. "In zelo rad bi imel vse najnovejše igralne konzole, vendar mi Kate ne dovoli," se je pošalil na račun svoje žene. Vendar pa to seveda ne pomeni, da se princ kdaj pa kdaj ne sprosti ob kakšni igrici, takrat mu Kate seveda pogleda skozi prste. "Tudi otroke bom naučil igrati igrice, ko bosta dovolj velika, seveda," pravi princ.

Kaj pa pravi kraljica Elizabeta II.?

Kadar ima čas, se seveda ukvarja s svojimi vnuki in jim poskuša kazati pravo pot v življenju, predvsem pa, kako se morajo vesti kot člani kraljeve družine. Vendar pa ima ta hip očitno preveč svojih skrbi. Ena izmed teh je, da se bo morda prvič v zgodovini zgodilo, da bodo njeni zaposleni na dvoru stavkali. Čeprav se lepo sliši, da si v službi pri kraljici, vse le ni tako blesteče. Zaposleni namreč niso zadovoljni z nizkimi plačami. Te se začnejo pri 14 tisoč funtih na leto, kar je manj od najnižje plače v Angliji. Poleg tega se od njih pričakuje, da delajo še nadure, ki niso posebej plačane. V palači je okoli 200 zaposlenih in res ne bi bilo najbolj prijetno za kraljico, če bi se odločili za stavko.