Ivana Banfić: Zaljubljena v slovenske terme

Ivana Banfić: Zaljubljena v slovenske terme (foto: Arhiv Rimskih term) Arhiv Rimskih term
14. 6. 2016

Priljubljena hrvaška pevka Ivana Banfić se je na prvi pogled zaljubila v edinstvene Rimske terme, zato se je odločila, da prav te postanejo lokacija za snemanje njenega najnovejšega spota za pesem Ranjena.

Najstarejše slovenske terme že leta navdušujejo člane kraljevih družin pa tudi vsakodnevne obiskovalce s svojo ponudbo in privlačnim interjerjem, po katerem so se pred kratkim sprehajale razkošne maske, ki so rdeča nit novega Ivaninega videospota. "Celoten prostor je napolnjen s pozitivno energijo, tako da se tu počutim kot doma," je nad termami navdušena priljubljena pevka, ki jo navdihuje tudi okoliška narava in po njenem mnenju najlepši bazeni, kar jih je kdaj videla.

Del spota je sneman v razkošni sobi z džakuzijem, ki ponuja prečudovit pogled nad okolico, in na bazenu, ki z atmosfero spominja na antične, v katerih so pred več kot 2000 leti svoja telesa negovali stari Rimljani. "Snemanje je potekalo brez vsakršnega stresa, ki je po navadi prisoten, z izdelkom pa smo zadovoljni prav vsi. Navdušeni smo tudi nad domačini, ki so nas tako lepo sprejeli, in veseli smo, da smo izbrali Rimske terme," je še povedala hrvaška pevka.

Avtor: Nika Arsovski