Ivana Šundov: Nikoli nisem bila grdo dekle!

Vir: Story
15. 5. 2010

Ivana Šundov Hojan pravi, da tako kot druge znane osebnosti tudi sama plačuje davek priljubljenosti, ki ni vedno samo prijeten in prijazen. Zadnje čase so večkrat na tapeti tudi ugibanja, katera od znanih Slovenk je imela lepotno operacijo. In nobena izjema seveda ni tudi Ivana.

Story: Taka namigovanja navadno podkrepijo tudi s fotografijami prej in potem. Da so spremenjene ličnice, nos … Kako to komentirate?
To so premišljene poteze. Fotografija ‘prej’ je stara približno 20 let in bilo bi zares zelo čudno, če se v vsem tem času ne bi nič spremenila. Kar poglejte svoje fotke izpred 20 let, takoj vam bo marsikaj jasno. Moj nos je lep, takšen, kot je bil vedno, brezhiben, in bila bi velika napaka, če ne že greh, če bi se česarkoli na obrazu dotikala. Ličnice pa so bile včasih bolj zalite, ja, ‘baby face’ rečejo temu - takrat sem bila dekle, zdaj sem ženska!

Story: Se vam zdi, da je to pretiravanje?
Ne da pretiravajo, izmišljujejo si. Morda bo zvenelo neskromno, toda zares nikoli nisem bila grdo dekle, da bi zato, da bi postala lepa, morala k nekomu pod nož!

Story: Trenirate pri znanem in neizprosnem hrvaškem osebnem trenerju Branimirju Levaku. Treningi pri njem so menda izredno naporni, drži?
Ja, res je. Na prvi trening so me tisti, ki ga poznajo, opozarjali in poskušali pripraviti, toda kljub temu nisem vedela, kaj me čaka. Testiral me je, želel je videti, kje so meje, v kakšni kondiciji sem, koliko zdržim. Mislila sem, da me bo konec! Čisto drugačne metode dela ima, drugačne treninge, imela sem občutek, da mi bo srce skočilo iz prsnega koša. Po prvem treningu sva se pogovorila, saj sem mu odkrito povedala, da bom na treningih poskušala dati vse od sebe, toda če bi to pomenilo, da se zaradi tega ne bi mogla vključevati v ‘normalno’ življenje, bi bilo to zame nemogoče, saj imam odgovorno delo, otroke, družino.

Story: Se že poznajo rezultati? Kje najbolj? V kondiciji ali obliki postave?
V enem in drugem. Že na začetku je vedel, da se bo stanje popravilo, jaz po prvem treningu nisem bila prepričana. Zdaj sem vesela, da to tudi sama opazim in občutim!

Celoten intervju si lahko preberete v novi številki Storyja, ki je v prodaji od 14. maja.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story