Ivanka Trump je obnorela mlade Savdijce

Ivanka Trump je obnorela mlade Savdijce (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
20. 5. 2017

Hči ameriškega predsednika Ivanka Trump, ki je skupaj z očetom Donaldom Trumpom danes pripotovala v Savdsko Arabijo, je popolnoma obnorela mlade Savdijce. Ti na družbenih omrežjih kar tekmujejo v izrazih naklonjenosti in hvaljenju njene lepote, ne manjka ji niti ženitnih ponudb.

Na družbenem omrežju Twitter se je nemudoma pojavila oznaka "Bint Trump", kar pomeni Trumpova hči, pod katero mladi Savdijci tekmujejo v hvaljenju hčerke ameriškega predsednika.

"S Trumpom moramo tesneje sodelovati in njegovi hčerki omogočiti veliko investicij, da bo večkrat obiskala našo državo," je po poročanju nemške tiskovne agencije na Twitterju zapisal eden izmed njih. Drugi je tvitnil, da prvič v življenju vidi pravo žensko.

Nek moški, oblečen v tradicionalna savdska oblačila, je v videu, objavljenem na Twitterju, savdskega kralja zaprosil za njeno roko.

Niso pa vsi Savdijci navdušeni nad svetlolaso 35-letnico. "Raje vidim dekleta iz moje dežele, v vsej njihovi lepoti in skromnosti, brez ličil in lepotnih operacij," je zapisal nekdo.

Je pa zanimanje moških za hčerko predsednika ZDA vzbudilo ljubosumje med savdskimi ženskami, ki so se zato iz maščevanja začele zanimati za Ivankinega moža Jareda Kushnerja in druge moške iz Trumpovega spremstva.

Ameriški predsednik je namreč danes v Savdski Arabiji začel svojo prvo turnejo v tujini. Med drugim ga spremljajo ga soproga Melania, hči Ivanka ter zet Jared Kushner.

Priporočamo