Jagoda Štrukelj In Jurij Batagelj: Najprej sta plesala, nato zaljubila!

Vir: Story
18. 9. 2009

Slovenska prvaka v latinskoameriških plesih Jagoda Štrukelj In Jurij Batagelj sta poleg plesu strastno predana tudi drug drugemu. Kljub številnim krajšim prekinitvam razmerja sta plesalca še vedno zaljubljena in se vsak dan znova trudita ohranjati odnos razburljiv in zanimiv.

‘’Prej nisem nikoli hodil s soplesalko, zato nisem niti pomislil na to, ko sva začela plesati. Pa ne, da mi ne bi bila všeč, ampak nisem bil navajen romantično se zapletati s soplesalko. Sčasoma  sva se vedno več družila, se bolje spoznala in takoj mi je bila všeč,’’ iskreno razlaga Jurij.

Jagoda pa se začetka spomni nekoliko drugače: ‘’Ko sva se spoznala, sem bila še začetnica, Jurij pa je bil moj vzornik. Bila sem počaščena, ko so me vprašali, če bi postala plesni par. Čeprav mi je bil všeč, si sploh nisem upala pomisliti, da obstaja možnost, da postaneva tudi ljubezenski par.’’

Čeprav obstaja veliko prednosti in sta Jagoda in Jurij resnično rada skupaj, priznata, da obstaja tudi nekaj negativih plati: ‘’Če si neprestano skupaj, je težko ohranjati iskrice in svežino v razmerju. Biti skupaj 24 ur na dan je težko. Zato vedno iščeva alternative in se trudiva ohranjati strast,’’ pojasnjuje. Zaradi tega pravita, da je njuno razmerje zelo zrelo, saj se znata pogovarjati in reševati probleme.

Čeprav zelo rada preživljata čas skupaj, se včasih tudi malo naveličata drug drugega. V takem primeru gresta vsak svojo pot. Jagoda gre na primer nakupovat ali ven s prijateljicami, Jurij pa s prijatelji. Priznata pa, da se v prostem času najraje uležeta na kavč in pogledata kakšen dober film.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story