Jamie Oliver: Ženi voščil za rojstni dan

Tako je Jamiejeva žena Jools upihnila 44. svečko na koščku rojstnodnevne torte. (foto: Instagram Jamie Oliver) Instagram Jamie Oliver
1. 12. 2018

 Slavni kuhar Jamie Oliver, ki mu letošnje leto ne bo ostalo v najlepšem spominu, saj se sooča z velikimi finančnimi težavami, ima v teh dneh vendarle razlog za veselje.

Njegova žena Jools je namreč praznovala 44. rojstni dan. Pozoren Jamie ji je bo tem seveda čestital tudi na svojem Instagram profilu z naslednjimi besedami: »Vse najboljše moji dragi, čudoviti ženi Jools, ki danes slavi 44. rojstni dan. Woop, woop, vse najboljše, punca! Z ljubeznijo, JO.« Seveda jo je, kot se za kuharja spodobi, presenetil tudi s slastno tortico, na kateri ni manjkala rojstnodnevna svečka. Jamie in leto dni starejša Jools imata sicer številčno družino. V zakonu se jima je namreč rodilo kar pet otrok – danes 16-letna Poppy Honey Rosie, 15-letna Daisy Boo Pamela, 9-letna Petal Blossom Rainbow, 8-letni Buddy Bear Maurice in 2-letni River Rocket Blue Dallas. Ker so prazniki tik pred vrati, pa je Jamie že pridno zavihal rokave in z gledalci vsako soboto na programu 24Kitchen deli tudi slastne recepte za božično pojedino.