Jane Fonda se je svoje čase hodil kopati gola z Michaelom Jacksonom?

Na fotografiji: Jane Fonda in Michael Jackson (foto: Profimedia) Profimedia
28. 10. 2015

Hollywoodska ikona Jane Fonda, ki bo decembra dopolnila 78 let, pozna skoraj vse v tovarni sanj. To pa pravzaprav ni nič čudnega, če upoštevamo njeno dolgo in zelo plodno kariero, ki se je spominja z največjim veseljem.

In ko gre za spomine, se je njen osebni vrhunec zgodil leta 1981, in sicer na snemanju kultne drame Na zlatem ribniku.

Pomembno vlogo pri tem, da je omenjeno leto z zlatimi črkami zapisano v njenem življenju, je odigral tudi žal že pokojni kralj popa Michael Jackson, ki je bil takrat star komaj 23 let.

"Michael Jackson nas je obiskal na prizorišču snemanja in ostal deset dni," je Jane po poročanju revije The Hollywood Reporter pojasnila pred občinstvom v okviru serije intervjujev, imenovane The Hollywood Masters. Gre za dogodek, ki redno poteka na univerzi Loyola Marymount.

"Živela sva skupaj in hodila sva se kopat gola. Mimogrede, hodila je tudi Greta Garbo. Michael je hotel postati filmski zvezdnik, malo pred tem je posnel film The Wiz. Pri sebi je imel kasetofon in vsak dan sem ga vzela s seboj na snemanje. Med premori se je Katharine Hepburn usedla na stol, potegnila k sebi še en stol za Michaela in mu pripovedovala zgodbe. Želim si, da bi vedela, kje so tisti posnetki," je igralka obujala spomine.

Obstaja pa še en dogodek, zakaj se rada spominja tega obdobja, a si o tem lahko preberete več kar na Cosmopolitan.si