Jasna Kuljaj: Čaka jo dolgo, lenobno poletje

8. 8. 2009 | Vir: Story
Deli

Od dela, ki ga sicer obožuje, se je zlahka odklopila. Jasna je bila manj zgovorna le pri vprašanjih o ljubezni s fantom Romanom.

Story: Kako ste začeli letošnje poletje?

Letošnje poletje sem začela tako, da sem diplomirala. S tem sem si ‘kupila’ vstopnico za dolgo, lenobno poletje brez slabe vesti, ki se je v meni nabirala minula leta, ko sem zaradi kariere pozabila na dokončanje študija.

Story: Ste bolj poletne ali zimske sorte?

Verjetno poletne, ker se bolje počutim z manj kot z več oblačili. Prav tako nisem prevelik smučarski navdušenec, čeprav imam vso opremo, celo več, kupila sem si že skoraj celotno opravo za tek na smučeh (samo še smuči mi manjkajo, hehe), tako da mislim, da se počasi iz poletnega navdušenca spreobračam v zimskega.

Story: Pred časom ste za Story povedali, da boste letošnje poletje namenili uživanju, potovanjem … Se je bilo težko odklopiti od dela?

Tako kot se v delo zlahka vklopim, se tudi zlahka izklopim. Tako da s tem nimam težav. Je pa res, da imam to poletje predvsem delovne vikende, kajti prireditve, ki jih vodim, se odvijajo ob koncih tedna, tako da sem se med tednom oziroma čakanjem na prireditev smukala kar po Ljubljani. Ampak če najdeš pravo družbo, se lahko tudi v Ljubljani počutiš kot na morju.

Story: Kam vse vas bo odneslo? Boste dopustovali v Sloveniji, na Hrvaškem …?

Zaradi pogostih letalskih nesreč v zadnjem času sem s seznama črtala obisk Amsterdama in Grčije. Namakala se bom v hrvaškem morju in odkrivala skrite kotičke Slovenije.

Story: Pred kratkim ste s prijateljico obiskali Beograd. Kako je bilo?

Bilo je krasno, tako zelo, da kmalu načrtujem ponoven obisk.

Story: Kako pa vaš fant Roman gleda na to, da greste na dopust brez njega?

Obrnimo raje drugače. On gre na dopust brez mene, potem se moram pa sama nekako znajti. (smeh)

Story: Ste še vedno srečno zaljubljeni?

Nerada odgovarjam na vprašanja, ki se nanašajo na ljubezen. V Sloveniji je dosti takih, ki o tem radi javno razpredajo, pa hitro izpadejo smešno. Ne želim pasti v ta krog ljudi.

Story: Sedaj že razmišljate o tem, da bi s fantom Romanom začeli tudi živeti?

Kot rečeno, o tovrstnih razmišljanjih raje razpredam z ozkim krogom ljudi.

Story: Se jeseni obeta kakšna sprememba v zvezi z vaši delom? Na primer nova oddaja?

Oddaja Na zdravje ima zveste gledalce, ki jo imajo resnično radi. Njihovo dobro energijo čutim in ne vidim razloga, da bi jo zamenjala. Je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo v življenju.

Story: Se s sovoditeljem oddaje Na zdravje Boštjanom Romihom slišita, vidita tudi sedaj, med počitnicami? Se zasebno sploh družita?

Ko delamo, se veliko smejiva in res lahko povem, da uživam v njegovi družbi, ker je fant od fare. Poleti pa se slišiva običajno, ko me pokliče in vpraša, če sme dati mojo telefonsko številko tej in oni osebi. To mi je pri njem zelo všeč, medtem ko ga sama tega prej nikoli ne vprašam, ampak jo kar dam, haha.

Andreja Freyer