Jason Sudeikis: Hčerki ni mar za šov biznis!

Preseneti ga lahko samo dojenček. (foto: Fox Networks Group) Fox Networks Group
27. 12. 2016

Glavna zvezda nove serije »ZORNOV SIN« – Jason Sudeikis je moral dati prednost svojemu dojenčku pred snemanjem pogovorne oddaje s Harryjem Connickom.

Jason je preklical obisk oddaje in to očitno iz zelo dobrega razloga. Za tuje medije se je Jason pohecal: »Daisy bi morala priti na svet ob štirih in ne 20 minut prej. Prav nič ji ni mar za šov biznis, ampak ji bo moralo biti (hahaha).«

Mala Daisy je parček z lažnimi alarmi prestrašila že večkrat prej, enkrat je bilo sredi tunela, v gneči in pol ure pred koncertom Beyonce, kot, da bi želela čim prej plesati na njene ritme. Daisy je vsekakor srečna deklica, mamica in očka sta uspešna igralca, Jasona boste pa lahko v novih epizodah Zornov sin, samo poslušali, saj je posodil glas glavnemu igralcu (liku).

Od izvršnih producentov Phila Lorda in Christopherja Millerja (Lego film, 21 Jump Street) ter Jasona Sudeikisa (Zadnji človek na svetu, Mi smo Millerjevi), prihaja ZORNOV SIN, 12. januarja na FOX kanal, nova hibridna serija, ki združuje v živo posneto akcijo in animirano komedijo o bojevniku z oddaljenega otoka v Tihem oceanu, kjer je vse animirano.

Značke: Jason Sudeikis