Jay-Z in Beyonce sta na nedeljskem koncertu nastopala v dresih francoske reprezentance

Jay-Z in Beyonce sta na nedeljskem koncertu nastopala v dresih francoske reprezentance (foto: profimedia) profimedia
16. 7. 2018

Ameriška glasbena zvezdnika Jay-Z in Beyonce, ki sta imela v nedeljo koncert v Parizu, sta se na odru pojavila v dresih francoske nogometne reprezentance z dvema zvezdicama za dva naslova svetovnih prvakov. S tem sta doprinesla k vsesplošni evforiji v Franciji po zadnjem sodnikovem žvižgu na nogometnem mundialu v Rusiji.

Na slovitem pariškem stadionu Stade de France se je ameriški reper pojavil na sceni in takoj napovedal: "Pripravite se!" Ob tem je slekel majico, pod katero je imel oblečen dres francoske nogometne reprezentance z dvema zvezdicama za svetovna naslova 1998 in 2018. Njegovo potezo so obiskovalci pospremili s pravimi ovacijami, prav tako tudi prihod Beyonce, ki je za njim na oder prišla prav tako v nogometnem dresu.

Pred koncertom ameriških zvezdnikov so na velikem platnu Stade de Francea sicer v živo prenašali finale mundiala Francija - Hrvaška, ki so ga galski petelini včeraj dobili s 4:2.

"Dvajset let po prvi trofeji francoske nogometne reprezentance Beyonce in Jay-Z pozivata vse, ki imajo vstopnice za koncert, da pridejo na stadion že ob 16. uri, kjer si bodo lahko ogledali še finalno tekmo mundiala na velikih zaslonih stadiona in pomagali popeljati modre do finalne zmage," so že pred tedni napovedovali organizatorji koncerta.

Priporočamo