Jennifer Aniston grozi z neprijetnim razkritjem

Jennifer Aniston grozi z neprijetnim razkritjem (foto: Profimedia) Profimedia
21. 10. 2016

Jennifer Aniston je je pred kratkim ne kriva ne dolžna znašla v središču medijske pozornosti, ker se je razvedelo, da se njen nekdanji mož Brad Pitt ločuje od Angeline Jolie, zdaj pa nekdanji zvezdnici humoristične serije Prijatelji grozijo še neprijetna razkritja.

Negovalka njene mame, nekdanje ameriške igralke in modela Nancy Dow, ki je v 80. letu starosti umrla 25. maja, je namreč napovedala, da bo napisala knjigo, v kateri se bo razpisala o slabem odnosu, ki ga je imela 47-letnica s svojo mamo.

Resnici na ljubo odnos med mamo in hčerko res ni bil najboljši. Jennifer Nancy nikoli ni oprostila, da je s predstavniki sedme sile večkrat delila podrobnosti iz njenega zasebnega življenja, vse stike z njo pa je prekinila po tem, ko je leta 1999 objavila biografijo z naslovom From Mother and Daughter to Friends: A Memoir, v kateri se je razpisala o svoji slavni hčerki.

Jennifer je bila zaradi te knjige tako zelo jezna, da je ni povabila niti na svojo poroko z Bradom Pittom leta 2000. Dami naj bi se spet zbližali šele po letu 2005, ko se je Jennifer ločila od tega hollywoodskega zvezdnika.

Preberite več na Cosmopolitan.si