Jessica Alba visoko kotira na Forbesovi lestvici bogatih

Jessica na fotografiji nosi: obleka, Oscar de la Renta. Zapestnica, Marie-Hélène de Taillac. Prstan, Spinelli Kilcollin. (foto: Tesh) Tesh
9. 4. 2016

Jessica Alba je po ocenah Forbesa vredna več kot Beyoncé in Jennifer Lawrence. V nadaljevanju si preberite, kako ji je to uspelo ...

Podjetje The Honest Company v Santa Monici, ki ga vodi Jessica Alba in deluje zadnja štiri leta, je lani svet presenetilo, ko ga je Wall Street Journal ocenil na vrednost 1,7 milijarde dolarjev. Istočasno je Forbes Jessico Albo kot posameznico ovrednotil na približno 340 milijonov dolarjev!

Tisti, ki so hollywoodsko zvezdnico gledali postrani, ko je na zaslone prvič prodrla v Foxovi seriji Dark Angel, jo zdaj sprejemajo kot novo, nepričakovano magnatinjo.

Vendar so izzivi, s katerimi se mora spoprijemati pri poslovanju, veliko večji kot tisti, s katerimi se je spopadala Sue Storm v Fantastičnih štirih. Lansko jesen sta Honest zadeli dve veliki tožbi. O njunih podrobnostih Jessica ne sme govoriti. Kakorkoli, rastoč uspeh podjetja je materi dveh deklic ponudil novo vlogo, ki se ji odlično poda.

"Vedno sem si želela biti zvezdnica akcijskih filmov, da bi bila lahko kos moškim," komentira svojo prvo kariero. "Zelo agresivno sem si prizadevala za manifestacijo svoje vizije." Zdaj lahko v skoku brcne tipa in nato zavzame predsedniški stolček v sejni sobi.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo