Johnny Depp in Amber Heard sta se v svojem losangeleškem domu poročila

Vir: Lea
18. 2. 2015

Igralca Johnny Depp in Amber Heard, ki sta se zaročila za božič 2013, sta si 4. februarja v svojem domu v Los Angelesu izmenjala poročne zaobljube, večjo poročno zabavo pa sta organizirala tisti konec tedna.

Johnny in Amber naj bi se poročila kar v svojem domu v losangeleški četrti West Hollywood.     Ker se je še ob koncu minulega leta govorilo o tem, da so se v razmerju Johnnyja Deppa in Amber Heard pojavila nesoglasja, da se Amber nikakor ne mudi pred oltar in da se je njun odnos zaradi tega kar precej ohladil, je bila poroka še toliko večje presenečenje.

Kmalu pa smo dobili odgovor na vprašanje, zakaj je vse skupaj potekalo tako hitro – zvezdnika sta s poroko pohitela zaradi časovne stiske, saj imata oba polne roke dela. "Ona snema film v Londonu, on pa se pripravlja na snemanje novega dela filma Pirati s Karibov v Avstraliji. To je bil njun edini prosti termin v bližnji prihodnosti," je pojasnil prijatelj 51-letnega ženina, ki ga seveda ni treba podrobneje predstavljati, in njegove neveste, 23 let mlajše igralke in modela, ki smo jo med drugim lahko gledali v komični grozljivki Dobrodošli v deželi zombijev in akcijski kriminalki Mačeta ubija.

Novopečena zakonca, ki sta se spoznala na snemanju komične romantične drame Zapiti dnevnik, sta nekaj dni po poroki v svojem domovanju v losangeleški četrti West Hollywood priredila večjo zabavo na Johnnyjevem zasebnem otočku Little Hall's Pond Cay na Bahamih, za katerega je leta 2004 odštel 3,6 milijona dolarjev.

A tudi zabava na Bahamih, na kateri naj bi Amber nosila obleko Stelle McCartney, ni bila ravno divja, povabljenih je bilo okoli 50 gostov, med njimi seveda tudi najožji sorodniki obeh slavljencev. Ker na otočku ni ravno veliko prenočišč, je večina svatov menda prespala na jahti Vajoliroja, ki je v lasti hollywoodskega zvezdnika.

Čeprav je z Vanesso Paradis v razmerju preživel kar 14 let in čeprav mu je povila dva otroka, je ni nikoli zaprosil. Ljubosumna bivša?

Fantastični igralec pa se tokrat ni prvič sprehodil do oltarja, saj se je pri komaj 20 letih poročil z vizažistko Lori Anne Allison. Večno zvestobo ji je prisegel 20. decembra 1983, ločitev pa je prišla na vrsto že leta 1985. V poznih osemdesetih je bil v razmerjih z igralkama Jennifer Grey in Sherilyn Fenn, leta 1990 pa je za roko zaprosil kolegico Winono Ryder, soigralko iz filma Edvard Škarjeroki.

Po razpadu razmerja z Winono je sledila štiriletna ljubezenska zgodba z modelom Kate Moss, ki se je končala leta 1998. Še istega leta je zvezdnik v Parizu spoznal devet let mlajšo francosko pevko, model in igralko Vanesso Paradis. Zanimivo pa je, da ženske, ki mu je povila dva otroka, leta 1999 Lily-Rose Melody Depp, tri leta pozneje pa še Johna 'Jacka' Christopherja Deppa III., nikoli ni zasnubil.

V nasprotju z Amber, ki jo je zaprosil že po približno letu dni razmerja, po nepolnih treh skupnih letih pa ji je prisegel večno zvestobo. To je za Vanesso verjetno kar precej hud udarec, še sploh če verjamemo ne ravno tihim govoricam, da je bila prav Amber glavna krivka, da je junija 2012 razpadlo njeno razmerje z Johnnyjem. Simpatična Francozinja naj bi svojemu bivšemu pred časom celo odsvetovala, da se poroči z Amber, kar kaže na to, da jo je poroka morda zato še toliko bolj prizadela.

Položaja ji prav gotovo ne olajšuje niti dejstvo, da je njen bivši v času njunega razmerja vedno znova zatrjeval, da je lahko srečen tudi brez poročnega lista. Vsakič, ko so ga radovedni predstavniki sedme sile vprašali, zakaj se še ni poročil, jim je odgovarjal, da mu ta košček papirja prav nič ne pomeni. Takrat se je zdelo, da podobno stališče zagovarja tudi Vanessa, a se kljub temu povsem upravičeno postavlja vprašanje, ali ni morda 42-letnica skrivaj vendarle ves čas čakala na to, da bi Johnny pokleknil pred njo ...

Kakorkoli že, kljub temu da sta nekdanja partnerja izražala nenaklonjenost do poroke, so se v medijih vedno znova pojavljale govorice o tem, da se bosta vendarle vzela. Nazadnje se je govorilo in pisalo, da se bosta do oltarja sprehodila maja 2011 v južni Franciji. Kmalu po teh špekulacijah, ki jih – kot je znano – nikoli nista potrdila, pa sta se zvezdnika razšla ...