Joliejeva bo dobila skrbništvo, Pitt pa bo otroke lahko obiskoval

Joliejeva bo dobila skrbništvo, Pitt pa bo otroke lahko obiskoval (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
10. 11. 2016

Ameriška filmska zvezdnika Angelina Jolie in Brad Pitt sta dosegla dogovor o skrbništvu njunih šestih otrok. 

Skrbništvo nad šestimi otroki, trije so posvojeni, bo imela Joliejeva, Pitt pa jih bo prvič obiskal v spremstvu terapevta, ki bo nato odločil, kako bodo obiski potekali v bodoče, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Verjamemo, da so vse strani zavezane k pomiritvi družine, ki vas prosi za razumevanje med temi težkimi časi," je povedal tiskovni predstavnik Joliejeve, Pittov pa ni želel dati komentarja.

Joliejeva je ločitveni postopek sprožila 19. septembra, kot vzrok je navedla nespravljive razlike, za šest otrok pa je zahtevala polno skrbništvo. Nekaj dni kasneje je FBI začel zbirati podatke o domnevnem nasilju Pitta nad otroki, ko so se vračali s počitnic iz Francije.

P.S.

Po poročanju ameriških medijev naj bi izsledki preiskave, ki se je končala v sredo v Los Angelesu, pokazali, da ameriški igralec Brad Pitt na septembrskem letu s počitnic v Franciji ni bil nasilen do svojega 15-letnega sina Maddoxa. V preiskavi so socialni delavci opravili intervjuje s parom, njunimi otroki in očividci, ki so bili na letalu.

STA, foto: profimedia