Jussie Smollett & Naomi Campbell: Samo tesno prijateljstvo?

Jussie Smollett & Naomi Campbell: Samo tesno prijateljstvo? (foto: profimedia) profimedia
22. 2. 2017

Igralec Jussie Smollett je objavil fotografijo z eno lepših žensk na planetu, Naomi Campbell.

Mnogi bi pomislili, da se nekaj kuha, še posebej, ker sta skupaj slikana na naslovnici ene večjih modnih revij. Manekenka in igralec pa sta vendarle prijatelja že od majhnega. Igralec serije Imperij (kanal FOX) pa je pred kratkim celo razkril, da je gej in da je Naomi samo njegova življenjska sopotnica, opora in najboljša prijateljica.

Naomi je povedala, da je že celo življenje obkrožena z geji in da je v svetu mode to čisto običajno ter da je tudi zaradi njih danes tu, kjer je – na prvem mestu. Smollett pa dodaja, da je Naomi najlepša ženska na svetu, njena lepota je notranja in zunanja.

To, da je razkril svojo spolno usmerjenost, pa je samo še eden razlog več za njuno prijateljstvo. Jussie meni, da to ni nič takega, sploh pa ne v Ameriki, kjer je po njegovem cela kultura taka – odprta. Naomi, ki se z manekenstom ukvarja že od 15. leta starosti, pa bo kmalu pripravila tudi revijo, na kateri bodo nastopile samo temnopolte manekenke. To pa za to, da se »popravi« krivica, ki še vedno vlada v moderni družbi. Belke in belci so po mnenju Naomi še vedno privilegirane. Morebiti pa bodo geji prehiteli črnce.

Naomi Campbell

  • Fotografija je nastala na rojstnem dnevu Naomi, praznovala je že kar 46 rojstni dan.