Kaj je novega v družini Jolie-Pitt?

Kaj je novega v družini Jolie-Pitt? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
16. 4. 2015

Čeprav se nam zdi, da o najbolj razvpitem paru Angelini Jolie in Bradu Pittu vemo vse, je vedno še kaj novega. Zadnja odmevna vest je tako bila, da si je Angelina preventivno odstranila jajčnike in jajcevode, saj je obstajala možnost, da dobi raka na rodilih.

"To sem načrtovala že dlje - vse od takrat, ko sem odstranila prsi," pravi igralka. Odstranitev jajčnikov ni tako zapletena operacija kot mastektomija, a so njene posledice nekoliko bolj neprijetne. Zaradi nje namreč ženska prisilno vstopa v menopavzo, je povedala o posegu Angelina (39). Ko so ji pred kratkim pregledali kri, so odkrili sicer povsem začetni stadij raka, kar pa je zdravnike zelo zaskrbelo.

Tako se je igralka takoj odločila, da mora nekaj storiti ter se zaščititi pred boleznijo. Zato so ji odstranili jajčnike in jajcevode. "Operacijo sem sicer načrtovala že dlje časa, nanjo sem se pripravljala fizično in čustveno. Tudi z zdravniki sem se veliko pogovarjala in iskala rešitve v alternativni medicini," pojasnjuje Angelina. Ko se je odločila za poseg, je poklicala moža Brada Pitta (51) v Francijo in v nekaj urah se je vrnil domov. "Zelo pomirjujoče je, ko se v trenutku zaveš, zakaj in za koga živiš," pravi Angelina, ki je srečna, da jo Brad v vseh odločitvah popolnoma podpira.

Sam pravi, da si želi še dolgo imeti tako srečno družino in da ne bi rad nekoč otrokom razlagal, zakaj mamice ni več z njimi. V družini Jolie je namreč rak zelo pogosta bolezen, in ko je igralka pred dvema letoma izvedela, da ima kar 87 odstotkov možnosti, da dobi raka na dojki, se je takoj odločila za mastektomijo. Že takrat je imela 50 odstotkov možnosti, da dobi raka na jajčnikih. "Vseskozi sem imela v mislih tudi mamo Marcheline Bertrand, ki se je osem let borila z rakom na jajčnikih in boj izgubila," pravi Angelina, ki si je po operaciji očitno že povsem opomogla. S hčerkama Shiloh in Zaharo se je namreč udeležila podelitev nagrad Kids' Choice in prejela nagrado za najboljšo zlobnico v filmu Zlohotnica. Ostali štirje otroci niso bili z njo, so se pa seveda nagrade razveselili.

"V otroštvu so mi vedno govorili, da sem drugačna od drugih, prav kakor v filmu govorijo zlohotnici. Sprva me je to motilo, potem pa sem ugotovila, da je dobro biti drugačen. Vedno pa moraš biti to, kar si, in ponosen nase. Ni se treba vedno in povsod vklopiti," je ob prevzemu nagrade dejala Angelina.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story15/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 15/2015

Story 15/2015, od 09. 04. 2015