O tem, kaj si John Malkovich misli o Hrvaški in koliko časa je bil Colin Farrell brez zmenkov!

O tem, kaj si John Malkovich misli o Hrvaški in koliko časa je bil Colin Farrell brez zmenkov! (foto: profimedia) profimedia
9. 5. 2015

O tem, kako je pred kratkim John Malkovich hvalil Hrvaško, pa o štirih letih brez zmenka Colina Farrella. To sta le dve cvetki iz minulih tednov v življenju zvezdnikov. Več njih pa v nadaljevanju ...

Hvalil Hrvaško

"Tam smo bili večkrat. Med plovbo po Jadranu smo videli prekrasna mesta na hrvaški obali, ki bi jih moral prav vsak obiskati," je za britanski časnik The Telegraph dejal igralec hrvaških korenin John Malkovich in dodal, da se je na Hrvaškem doslej najbolj spočil: "Na Visu so izvrstne ribje restavracije, čudovita pa je tudi uvala Palmižana blizu prekrasnega otoka Hvar."

Razkrila skrivnost hčerkinega imena

Igralca Blake Lively in Ryan Reynolds sta se odločila, da bosta svoji decembra rojeni hčerkici omogočala kar se da veliko anonimnosti, zato dolgo nista izdala niti tega, da sta ji nadela ime James. Zdaj je zvezdnica aktualne romantične drame Brezčasna Adaline pojasnila tudi, zakaj sta za svojo edinko izbrala moško ime: "To je družinsko ime, poleg tega pa imam tudi jaz moško ime, zato sem želela nadaljevati tradicijo."

Celo večnost brez zmenka

"Na zmenek nisem šel že ... Uf, štiri leta. Ob mojem poslu, otrocih in načinu življenja to preprosto ni mogoče," je dejal filmski zvezdnik in oče dveh otrok Colin Farrell ter dodal: "Vem, da ljudje ne pričakujejo, da bodo slišali kaj takšnega, a to je resnica." Slavni Irec je še poudaril, da sta sinova, ki ju ima z nekdanjima dekletoma, njegova prioriteta: "Ko imaš otroke, ne gre več zate. Svet je velik, ti pa jim moraš pomagati, da najdejo svoje mesto na njem."

Poročila se je pri sosedih

Kanadsko-ameriška igralka Stana Katic, katere starši so Srbi, ki so nekoč živeli na Hrvaškem, je uzakonila svoje dolgoletno razmerje, za skrivno poroko pa je izbrala prav Hrvaško. Zvezdnica serije Castle in njen srčni izbranec, avstralski poslovni svetovalec srbskih korenin Kris Brkljac, sta se vzela v družinskem samostanu na prelepi dalmatinski obali.

Ima obsedenega oboževalca

Vroča pevka in igralka Ariana Grande v zadnjem času ni kaj dosti spala, saj jo je zalezoval obsedeni oboževalec, ki se je med drugim pojavil na njenem koncertu in zahteval, da se pogovorita na samem. Policisti so potrdili, da so prijeli že več prijav proti Timothyju Normandinu, ki je zvezdnici pošiljal tudi čudaška darila, med drugim bučo.

Živi v odprtem zakonu

Ameriška avtorica in aktivistka Charlotte Laws je davnega leta 1979, ko je bila stara komaj 18 let, na Floridi spoznala 20 let starejšega britanskega glasbenika Toma Jonesa. Zvezdnik jo je povabil na večerjo, nato pa sta z njegovim sinom Markom odšla v hotel, kjer se je začela ljubezenska afera, ki je trajala kar tri leta. "Bil je neverjetno ljubek. Mark je odšel v svojo sobo, jaz pa v Tomovo. Rekla sem mu, da je zame prvič, on pa me je prijel za roko in me vprašal, ali sem prepričana, da si to želim. Bil je pravi gospod," je razkrila Charlotte, ki je prav s Tomom izgubila nedolžnost. Vse lepo in prav, če Tom ne bi bil že od 16. leta poročen z Melindo 'Lindo' Trenchard. "Rekel mi je, da je bilo to razmerje v slogu 'ne sprašuj, ne govori'. Linda je vse vedela, a ni povzročala nobenih težav. Želela je ostati poročena z njim in je vse tolerirala," je še pojasnila Charlotte in zatrdila, da je Tom živel v odprtem zakonu in da je spal s približno 250 ženskami na leto!

Po 19 letih pred oltar

Irski glasbenik Bob Geldof in njegova izbranka, francoska igralka Jeanne Marine, sta se po 19 letih razmerja poročila. Bob in Jeanne, ki sta se spoznala leta 1996, kmalu po njegovi ločitvi od prve soproge Paule Yates, sta si večno zvestobo pred najožjimi prijatelji in sorodniki prisegla v francoskem letovišču Rayol-Canadel-sur-Mer.

Priporočamo