Kako se najraje oblači raper Trkaj?

Kako se najraje oblači raper Trkaj? (foto: PROMO) PROMO
14. 5. 2021 | Promocijsko sporočilo

Znanega slovenskega raperja Roka Terkaja - Trkaja smo ujeli med nakupovanjem v najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA, ko je nakupoval oblačila. Kaj je iskal?

»Všeč mi je t. i. 'street bussiness' stil, torej kombinacija poslovnega in uličnega sloga,« nam je zaupal.

A ni le nakupoval, privoščil si je tudi odmor in odigral partijo mini golfa. V nakupovalnem središču lahko namreč obiskovalci igrajo mini golf na kar devetih točkah. Edinstveno doživetje poteka v sklopu praznovanja 1. rojstnega dne ALEJE, ki traja vse do sobote, 22. maja, v času proslavljanja pa so za obiskovalce pripravili številne igre, aktivnosti, popuste in nagradne igre.

Navdušeni nad posebnim doživetjem in možnostjo, da sta lahko tudi po nakupovanju odigrali partijo mini golfa, sta bili tudi pevki Nuša Derenda in Rebeka Dremelj. Slednja nam je zaupala: »Skupaj z Bepopovkami sem združila moči in naredili smo zelo odmevno pesem Ženska. Zdi se mi, da so ženske to pesem res sprejele za svojo.« Nuša Derenda je razkrila, da se je tudi v tem korona času veliko ukvarjala s športom in skrbela za kondicijo. Letos praznuje tudi 20 let njenega evrovizijskega nastopa. Ravno 18. maja pred 20 leti je nastopila s pesmijo Energy na evrovizijskem odru v danskem Københavnu.

Značke: Aleja Trkaj

Priporočamo