Kanye West na obisku pri Donaldu Trumpu: razpravljala sta o življenju!

Kanye West na obisku pri Donaldu Trumpu: razpravljala sta o življenju! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
14. 12. 2016

Ameriški rapovski zvezdnik Kanye West se je pridružil množici, ki te dni roma v Trumpovo stolpnico v New Yorku, da bi se tam srečal z novoizvoljenim ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom.

Medtem ko so uporabniki Twitterja njuno srečanje pozdravili bodisi mlačno, drugi pa posmehljivo, sta akterja 'novice' po dogodku takole komentirala medijem, ki jih je še kako zanimalo, kaj sta si imela povedati.

Donald Trump je imel za Kenya le pohvalne besede: "Dober človek je (...) že dolgo sva prijatelja."

Ko pa so ga novinarji vprašali, o čem sta govorila, je odgovoril še: "O življenju. Govorila sva o življenju," in dodal, da sta "zgolj prijatelja".

West je bil sprva molčeč, ko so ga vprašali, ali bo izpolnil napoved, da bo leta 2020 kandidiral za predsednika, pa je odgovoril: "Trenutno sem tukaj le zaradi fotografije."

Kanye West na robu živčnega zloma

Pevec, ki je poročen z zvezdnico televizijskih resničnostnih oddaj Kim Kardashian, je bil prejšnji mesec hospitaliziran zaradi stresa in izčrpanosti. Zaradi tega je bil prisiljen prekiniti turnejo, na kateri predstavlja svoj novi album Saint Pablo.

West se je sicer pred hospitalizacijo v Los Angelesu obnašal precej nenavadno. Večkrat je prekinil svoj nastop in oboževalcem pripravil daljše govore - v enem je tudi rekel, da sicer ni volil, če pa bi, bi glas dal Trumpu.

Novičarska spletna stran TMZ poroča, da se Westovi zdravniki bojijo, da je doživel živčni zlom. Tako naj bi v ponedeljek letel v New York, kjer naj bi ga obravnaval psihiater.

Z Donaldom Trumpom tudi Bill Gates

V zadnjem obdobju si sicer kljuko pri Trumpu podajajo mnogi veljaki, tudi takšni, ki so v igri za ministrske položaje v novi Trumpovi administraciji.

Popoldne naj bi se bodoči predsednik sestal tudi z ustanoviteljem Microsofta Billom Gatesom.

Priporočamo