Kdo je ta lepotica z 'nalezljivo karizmo'?

Kdo je ta lepotica z 'nalezljivo karizmo'? (foto: Dario Godič) Dario Godič
Vir: Story
19. 5. 2015

Hrvaška skupina Karma bo letošnje poletje zagotovo spet pravi hit. Ne samo da ima novo pesem Od subote do petka, predstavila je tudi novo pevko Stello, ki je takoj pritegnila pozornost.

Besedilo nove pesmi Od subote do petka je prispevala legendarna Alka Vuica, ki ima za Stello same pohvalne besede. “Stella ima nalezljivo karizmo, ki se ji človek težko upre. Nekako me spominja na pevko Tajči. Delati z njo je zelo kreativno in kar ne moreš nehati, dokler ne izpiliš vsake najmanjše podrobnosti,” je navdušena Alka. Pevko je Nenad Čirjak alias DJ Neno našel prek avdicije in ni mu žal, da se je med več kot sto prijavljenimi pevkami odločil zanjo.

Story: Povejte nam malo o srečanju z Nenom?

Moj prihod v Karmo je posebna zgodba. Ko je Neno objavil poziv za avdicijo za novo pevko, tega sploh nisem vedela. Nekdo je namreč v mojem imenu poslal posnetek mojega petja, in ko me je Neno kontaktiral, sem bila prepričana, da gre za neslano šalo. Bila sem povsem v šoku. In čeprav me je bilo na začetku strah, sem se odločila iti za usodo in sem sprejela izziv. Poleg tega me vseskozi podpira družina, kar je zelo pomembno. Neno je veliko časa prebil z mano v studiu in že na prvih dveh nastopih v Ljubljani in Novi Gorici sem vedela, da je bila moja odločitev pravilna. Strahu ni več in zdaj sem na nastopih povsem sproščena. Super ekipa in pozitivna naravnanost te lahko popeljeta do lune.

Story: Stella, kako usklajujete zasebno življenje z nastopi? Prihaja poletje in vedno več jih bo.

V šali dostikrat rečem, da imam tri življenja: eno je zasebno, drugo javno s Karmo in tretje tisto, ki si ga izmislijo drugi. No, ko se ugasnejo luči, se ne razlikujem kaj dosti od drugih mladih žensk. Moje zasebno življenje je samo moje, in ko si mlad, je vse lahko uskladiti. Znam se dobro organizirati in ni mi težko delati več stvari naenkrat. Za zdaj ne čutim posledic nočnih nastopov, saj sem že prej nastopala v dveh bendih v Imotskem. Trudim se spati vsaj pet ali šest ur. Zdaj, ko sem končala fakulteto, mi je še lažje, saj se mi ni treba več učiti. In tako sem se povsem posvetila promociji novega singla Od subote do petka.

Story: Kaj pa vaša popolna postava? Morate zanjo trdo delati?

Kondicija je zelo pomembna, predvsem zaradi koncertov, ki so nabiti z energijo, saj nenehno plešem. Vsaj dva- do trikrat na teden grem v fitnes, veliko se sprehajam in tudi sama si nosim kovčke. Za mojo vitko postavo pa so bolj ali manj zaslužni geni. Zaradi hitrega tempa življenja namreč ne pazim kaj pretirano na prehrano. Ker sem nenehno na poti, ponavadi jem hitro prehrano.

Story: Kaj bi ženskam svetovali, da imajo vedno na sebi?

Iskren nasmeh. Smeh je zdravilo za vse. Vsaka ženska je lepa na svoj način, še posebej, ko se smeji.

Story: Verjetno imate veliko oboževalcev ...

Kar se oboževalcev tiče, sem opazila isto skupino iz Trsta, ki Karmo spremlja že od začetkov. Imamo tudi super oboževalce na Češkem in Slovaškem ter seveda na Hrvaškem in pri vas v Sloveniji. Veseli me, da so nam ostali zvesti tudi, ko je prišlo do spremembe in sem nadomestila prejšnjo pevko.

Story: Kakšno glasbo pa poslušate?

Poslušam vse, kar poslušajo mladi, in vse, kar gre v uho. Najraje imam energično plesno glasbo. Pri meni ni prostora za žalost.

Story: S kom bi si želeli zapeti v duetu?

Takoj lahko povem, da so moje sanje posneti duet z Dinom Merlinom. Je neverjetno karizmatičen in njegovi teksti so enkratni. Sem nov obraz na estradi, Dino pa je legenda, a kdo ve, mogoče naju nekoč zvezde združijo.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story20/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 20/2015

Story 20/2015, od 14. 05. 2015