Katarina Čas v novi BBC-jevi seriji!

Katarina Čas v novi BBC-jevi seriji! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
27. 4. 2017

Katarina Čas s projekti v tujini vsakič znova dokazuje, da je najprepoznavnejša slovenska igralka. Po velikem uspehu v filmih Danny Collins in Volk z Wall Streeta je pretekli teden namreč potrdila namigovanja, da v Londonu ustvarja nov veliki projekt.

Na družabnem omrežju je oboževalce že kar nekaj časa dražila z objavami iz Anglije, tokrat pa je z objavo fotografije in scenarija serije Love, Lies and Records utišala govorice.

Katarina je namreč stalna članica zasedbe nove serije programske mreže BBC, ki je nastajala izpod pisala nagrajene pisateljice Kay Mellor. Poleg Katarine bodo v seriji zaigrala priznana igralska imena, med drugimi Ashley Jensen (v glavni vlogi Kate Dickenson), Adrian Bower, Kenny Doughty, Rebecca Front in Mark Stanley.

Snemanje serije, ki ji že napovedujejo uspeh, se je v okolici Leedsa, v bližini Hallifaxa in Bradforta začelo pretekli mesec, kot so napovedali ustvarjalci, pa gre za šest enournih epizod.

Serija, ki sicer odraža tipično življenje Angleža, je dobila navdih med vsakdanjo izkušnjo na mestnem uradu, ki je po mnenju avtorice scenarija kraj smeha, solza in drame. Pisateljica Kay Mellor je idejo sicer precej neposredno uresničila tudi v seriji, saj se ta osredotoča na življenje uradnice Kate Dickenson, ki se spopada z izzivom usklajevanja osebnega življenja, dnevnih dram, rojstev, smrti in novih zakonov. Kot pa je mogoče razbrati s Katarinine fotografije, zasedba v teh dneh ustvarja že četrti del serije, ki se bo na malih zaslonih začela predvajati jeseni.

Kaja Milanič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story17/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 17/2017

Story 17/2017, od 20. 04. 2017