Ali William o Kate res, da je kot kakšen piščanček?

Ali William o Kate res, da je kot kakšen piščanček? (foto: profimedia) profimedia
14. 12. 2014

Kate in William so neumorni paparaci pred dnevi ujeli na košarkaški tekmi NBA lige v ZDA prav v trenutku, ko ji je William nekaj pripovedoval, ona pa je medtem segla v njegov škrnicelj s kokicami. Ker je najbolj znani krajevski par vedno nadvse zanimiva tarča pogovora, nas je fotografirana situacija zintrigirala do te mere, da smo se po strokovno mnenje obrnili kar k našemu največjemu strokovnjaku za govorico telesa.

Poslali smo mu niz prvih treh fotografij (od katerih je naslovna zgolj povečava druge), pri tem pa nas je zanimalo, ali je William s svojo ljubo Kate z veseljem delil svoj slani prigrizek in kaj njuna govorica telesa govori o njunem odnosu.

Edvarda Kadiča, ki je tudi avtor zanimive knjige Govorica telesa in osebna karizma, naša namigovanja nikakor niso zmedla in je praktično kot iz topa ustrelil naslednjo (ljubko) analizo.

"Na prvih fotografijah je najbolj očitno to, da se pogovajrata o nečem precej resnem, vendar pazita, da navzven delujeta, kot da se ne pogovarjata o ničemer posebnem. To, kar ji William pripoveduje, Kate pozorno spremlja, kar je na tej seriji fotografij očitno, saj medtem ne spreminja mimike obraza. In  ne, ta njun pogovor nima nobene zveze s kokicami (smeh)."

Ker smo ga v nadaljevanju svojega domišljijsko precej bujnega natolcevanja vendarle še malo drezali, je vendarle dodal še ...

"William sicer spremlja njeno zajemanje kokic in ne bi se čudil, če se je ob tem tudi malo pohecal na njen račun: češ, da jih zajema iz škatle kot kakšen piščanček, kokico za kokico ;)"

Oh, pa saj to!

Tako zelo prisrčno ;)