Kate in William naj bi v tretje zibala aprila!

Kate in William naj bi v tretje zibala aprila! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
17. 10. 2017

Tretji otrok britanskega princa Williama in njegove soproge Kate se bo po pričakovanjih rodil aprila prihodnje leto, je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa danes sporočila britanska kraljeva družina.

"Visokosti vojvoda in vojvodinja Cambriška veselo potrjujeta, da aprila prihodnje leto pričakujeta dojenčka," so sporočili iz Kensingtonske palače, uradne rezidence para v Londonu.

Novico o naraščaju so iz Kensingtonske palače sporočili v začetku septembra.

William in Kate že imata štiriletnega sina Georgea in dveletno hčerko Charlotte. Ali tokrat pričakujeta sina ali hčerko, v Kensigtonski palači niso razkrili.

Podobno kot ob obeh prejšnjih nosečnostih ima Kate, vojvodinja Cambriška, tudi tokrat akutno obliko jutranje slabosti, imenovano hiperemeza, zaradi katere je bila prisiljena odpovedati več dogodkov.

35-letni William je drugi v vrsti za britanski prestol, takoj za svojim očetom princem Charlesom. Tretji otrok, ki ga par sedaj pričakuje, bo medtem peti v vrsti za krono - za dedkom, očetom ter starejšima bratom in sestro. S petega mesta bo izpodrinil Williamovega mlajšega brata princa Harryja.

Priporočamo