Kate Middleton je spoznala skrivno hčerko pokojne Diane

Kate Middleton je spoznala skrivno hčerko pokojne Diane (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lea
3. 1. 2015

Princesa Diana res nima miru. Odkar je tragično umrla v prometni nesreči pred skorajda dvema desetletjema, se o njej spletajo različne zgodbe. Ena izmed njih je tudi ta, da naj bi imela skrivno hčerko ...

In prav to je glavna zgodba ameriškega tabloida. Kate Middleton naj bi v Ameriki, kjer je bila s soprogom princem Williamom na tridnevnem obisku, spoznala domnevno skrivno hčerko pokojne Diane. To ni prvič, da jo omenjajo.

Ime naj bi ji bilo Sarah, pred javnostjo naj bi se vsa ta leta skrivala. Bila naj bi naslednja v vrsti za britanski kraljevi prestol. Zgodba gre še v večje razsežnosti. Pred nekaj leti je namreč izšla knjiga, v kateri piše, da naj bi Diana leta 1980 na skrivaj obiskala kraljevega zdravnika. Takrat je bila stara komaj 19 let.

Menda so jo prisilili, da zamrzne jajčeca ter tako Charlesu zagotovi kraljevega naslednika. Zdravnik naj bi ukradel Dianino oplojeno jajčece in ga presadil v svojo ženo. Sarah se baje do smrti staršev niti sanjalo ni, kdo so njeni pravi starši. Izvedela naj bi šele, ko je našla zapise v dnevniku.

William naj bi sprožil nadaljnjo preiskavo, ali je Sarah res njegova sestra. Podobnost med njima pa naj bi tako in tako bila osupljiva. Iz kraljeve palače članka še niso komentirali in vprašanje je, ali ga sploh bodo.

Značke: Kate Middleton