Kate Middleton ne more več skrivati trebuščka

Kate Middleton ne more več skrivati trebuščka (foto: profimedia) profimedia
21. 1. 2015

Od lanskega božiča Kate Middleton, žene princa Williama, ni bilo na spregled. Zdaj pa je prišla na odprtje nove učilnice za likovno umetnost na londonski šoli Barlby. In nosečniški trebušček je bil že lepo viden.

Tudi tokrat je vojvodinja Cambriška vse navdušila s svojo elegantnostjo. Na sebi je imela temno modro obleko z robom iz tvida. Na nogah je kljub nosečnosti imela črne semiš čevlje s peto. Od nakita so se ji na ušesih bohotili uhani s safirjem. Elegantna mlada nosečnica je že v šestem mesecu in seveda trebuščka ne more več skrivati, kot je to počela na začetku. Predviden rok poroda je aprila.

Okrogla miza z učitelji

Kate bi morala to šolo obiskati že oktobra lani, a je zaradi slabega počutja zaradi jutranjih slabosti ni mogla. Takrat je bila prisiljena odpovedati vse uradne dolžnosti in nekaj časa počivati. Tako so ji svetovali zdravniki in morala jih je poslušati. Zdaj pa se je lahko pridružila odprtju učilnice in se na okrogli mizi pridružila pogovoru z učitelji in svetovalci. Z njimi se je pogovarjala o pomembnosti umetnostne terapije v šolah.

V Kristusova leta

Sicer pa je vojvodinja Kate Middleton pred dnevi praznovala 33. rojstni dan, torej je zakorakala v Kristusova leta. Darilo je prejela že lani, ko je izvedela, da pričakuje drugega otroka. Uradno so veselo novico iz palače sporočili 8. septembra. Letos pa se bo veselila še enega dogodka, saj bosta s soprogom Williamom praznovala že 4. obletnico poroke. Njuna ljubezen je še vedno močna. V očeh javnosti veljata za zelo usklajen par in sta ljubljenca javnosti. Sreča je še toliko večja, ker sta se tako hitro po prvem otroku, princu Georgeu, odločila za drugega.

Značke: Kate Middleton

Priporočamo