Kate Middleton strada s pitjem džusov

Kate Middleton strada s pitjem džusov (foto: Lea) Lea
Vir: Lea
5. 6. 2015

Britanska vojvodinja Kate je pred kratkim rodila drugega otroka, deklico Charlotte, a verjamemo, da ima že skoraj popolno postavo, kot jo je imela pred nosečnostjo. Še zlasti zato, ker je na dan prišla dieta, s katero naj bi se Kate zdaj mučila do popolne podobe.

K raljica Elizabeta II. je neusmiljena. V britanskih medijih pišejo, da želi vojvodinjo Kate videti popolno že v šestih tednih po poroki, saj naj bi se morala vrniti k svojim obveznostim, ki jih ima kot soproga bodočega britanskega kralja. In kako ji bo to uspelo? Z naravnimi sadnimi in zelenjavnimi sokovi, ki naj bi jih uživala vsak dan.

No, roko na srce, vojvodinja se tudi med nosečnostjo ni veliko zredila, saj je na svojo linijo zelo pazila. Zato ji verjetno tudi zdaj ni preveč težko paziti. Jutra naj bi začela z zelenim smutijem, ki ji da dodatno energijo. Če gre verjeti virom, naj bi ji vsake tri dni že pripravljene napitke dostavili na dom, saj nima več časa, da bi si jih pripravljala sama, kot je to počela nekoč.

Osnova zelenega smutija je ohrovt, ki ga ima Kate zelo rada. Seveda so tudi obroki pripravljeni zdravo, izogiba se sladicam, raje si privošči kakšno energetsko ploščico. Tudi telovadba ji ni tuja, saj je bila nekoč na univerzi uspešna športnica, in kmalu po porodu je že začela telovaditi. Verjamemo, da bo res kmalu povsem v formi in pripravljena na nove naloge, ki jih od nje pričakujejo. Sicer je rekla, da si bo tokrat vzela nekoliko več porodniškega dopusta kot pri prvem otroku, a ji očitno to ne bo ravno uspelo.

Priporočamo