Katera je noseča, kdo zaročen in kdo se poljublja s slabim zadahom!

25. 4. 2016

Zvezdniki so ljudje iz mesa in krvi, takšni pa so tudi njihovi problemi.

Prvi poljub s slabim zadahom

Danes 23-letni glasbenik Nick Jonas je prvi poljub doživel s svojo kolegico Miley Cyrus, ki jo je ljubil med junijem 2006 in decembrom 2007: "Prva oseba, ki sem jo poljubil, je Miley Cyrus. Poljubil sem jo pred restavracijo California Pizza Kitchen v Hollywoodu. Zelo romantično. Na žalost pa sem pred tem pojedel pico z zelo veliko čebule. Prepričan sem, da sem imel grozen zadah."

Dobila bo svoj dokumentarec

Peter Berg je Rihanno spoznal na snemanju filma Bojna ladja, ki je doživel pravi polom, a režiser kljub temu nikoli ni izgubil zanimanja za to glasbenico. Njeno življenje namerava zato natančno osvetliti v dokumentarnem filmu s preprostim naslovom Rihanna, ki bo prikazal, kako 28-letnica kot umetnica, poslovna ženska in dobrodelnica upravlja svoje življenje.

Hčerki ne bosta ubrali njene poti

Drew Barrymore, ki si je kot otroška zvezdnica nabrala precej negativnih izkušenj, se je odločila, da svojih hčerk, triletne Olive in Frankie, ki bo čez nekaj dni dopolnila dve leti, ne bo spustila pred filmsko kamero. "Nikoli ne bom dopustila, da bi postali otroški zvezdnici," je zatrdila 41-letnica, ki je znana kot precej stroga mama.

Ni zaročena

Sredi prejšnjega tedna so se pojavile govorice, da se bo (nekdaj) težavna igralka Lindsay Lohan že po nekaj mesecih razmerje poročila s svojim ruskim fantom Egorjem Tarabasovom. Ta naj bi jo namreč zaprosil za roko, 29-letnica pa naj bi na njegovo snubitev brez oklevanja odgovorila z 'da'. Kmalu zatem je njen predstavnik Hunter Frederick sporočil, da v zgodbi o zaroki ni nobene resnice.

Noseča z 'bivšim'

Končno je postalo jasno, kdo je oče otročka, ki ga pod srcem nosi Megan Fox. Čeprav sta že avgusta lani naznanila, da se po petih letih ločujeta, je to njen mož Brian Austin Green! Očitno igralca, ki imata dva sinova, triletnega Noaha in dveletnega Bodhija, nikakor ne moreta drug brez drugega, saj ju tudi po naznanitvi ločitve, ki nikoli ni postala uradna, vedno znova videvajo skupaj.

Priporočamo