Kateri je najlepši?

26. 6. 2017
Deli

Deveta sezona projekta Mister Slovenije se zaključila v velikem slogu, vroče in z glasnim navijanjem. Izbrali s(m)o trojico najlepših pod Alpami, glavni laskavi naziv pa je odšel v roke 24 – letnega simpatičnega Pirančana Majka Peroše.

Glasno in strastno!

Pod odrskim podestom ljubljanskega SiTi Teatra publika ni varčevala z glasilkami. Deseterica finalistov se je pred radoživo publiko sprehodila v petih hodih in devet člansko komisijo postavila pred najtežji izziv doslej - mister Slovenije 2016 Tilen Grah, cosmopolitanovo dekle z naslovnice Kaja Vidmar, direktorica podjetja Zvezdar Nataša Horvat, repar in borec Denis Chorchyp, duhovna učiteljica Cristy Žmahar, predstavnica naravne kozmetike Essentiq Martina Drašler, bolgarka Tjaša Cvetkov, fotografinja Ana Gregorič in predstavnik Rimskih term Tomaž Jastrobnik so morali podati strokovne ocene in izbrati zmagovalce treh kategorij.

Mister & Cosmo Mister & Mister Proteini.si

Vrhunec gala dogodka je po sproščenih humorističnih vložkih povezovalcev programa Pie Pustovrh in Emija Nikočevića zaokrožila razglasitev trojice najlepših: laskavi naziv Cosmo Mistra je slavil Gregor Čeglaj iz Škofljice, z nazivom Mister Proteini.si se je okitil Franko Bajc iz Ajdovščine, vsesplošni zmagovalec in naslednik Tilna Graha pa je postal Majk Peroša in s tem že drugič v zgodovini projekta zmago ponesel na Primorsko.

Stas in glasba gresta z roko v roki

Predstavitveni hodi so bili v znamenju Jessy Fashion Design (pod oblikovalskim okriljem Jasmine Gregurič), športne kolekcije Proteini.si, ulične kolekcije trgovine Ikona in kopalk Lisca. Z elegantnim hodom so predstavili slovensko blagovno znamko Sens, ki jo oblikuje modna oblikovalka Zlata Zavašnik, da pa so fantje še nekoliko bolj blesteli, so poskrbele umetnice ličenja Sfumato make up, ki jih vodi Sandra Pranjić in umetnice pričesk iz salona Frirez iz Ljubljane, ki jih vodi Maja Škerl. Dogodek so s spektakularno točko odprli plesalci Mystique Show Group in pevka Kristie Cle. Goste pa so še zabavali pevci Clemens, Anabel, Nika Zorjan, Denis Chorchyp, Christine Zadnikar, Lea Sirk in Luka Sešek.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk