Kdaj znani obrazi postavljajo novoletno jelko?

15. 12. 2014
Deli

Znani slovenci so z nami delili kdaj bodo postavili jelko in kakšna bo letos.

Brigita Šuler

Ker imava oba z možem zelo rada prednovoletno okrašeno stanovanje, sva jelko postavila že na začetku meseca. Sicer sva bolj malo doma, zato izkoristiva prosti čas, da jo postaviva. Najina jelka je velika, sestavljiva (plastična) in vsako leto jo postaviva in okrasiva skupaj.

Lana Mahnič Jekoš

Navadno jo postavimo sredi decembra, imamo pa vsako leto iste okraske. Te smo prinesli od povsod, kjer smo bivali. Upam pa, da bo letos pod jelko polno daril, saj potem na to, kar je obešeno na njej, nisem prav pozorna. (smeh)

Lara Koren

Letos bom jelko postavila že zgodaj, ker bom decembra doma samo nekaj dni, vseeno pa bi rada občutila tisto pravo božično vzdušje. Tudi pri nas je vsako leto enaka smrekica. Velika in pisana. Nikoli nimamo svežih smrekic, ampak okrasimo umetno. Okraski so pri meni tipično novoletni, vse se sveti, pa tudi lučke ne manjkajo.

Nino

Pri nas doma smo glede tega precej tradicionalni. Jelko postavljamo na božični večer, za kar poskrbi moja mlajša sestrica Kaja. Zelo rada ustvarja in mislim, da bo tudi letos izdelala kakšne izvirne okraske. Njej prepuščam to kreativno delo, sam pa bom poskrbel za smrečico.