Kdo je obseden s kužki in kdo je po novem spet samski

14. 1. 2015

Nekaj tračev o malih čudaštvih zvezdnikov. V tokratno godljo bizark so padli Paris Hilton, Selena Gomez, Matt LeBlanc, Irina Shayk in Beth Ditto.

Obogatila zbirko psov

Čeprav je bila ponosna lastnica kar sedmih psov, si je hotelska dedinja Paris Hilton omislila še enega. "Obsedena! Tako je drobčkana in prekrasna," je napisala ob fotografiji najnovejšega domačega ljubljenčka, bele jorkširske terierke, ki jo je objavila na Instagramu. Ker psički še ni nadela imena, je vse, ki jo spremljajo na tem družabnem omrežju, prosila za predloge.

Ob Bosancu pozabila na Bieberja

Seleno Gomez, ki nikakor ne more preboleti svoje prve ljubezni Justina Bieberja, je v dobro voljo spravil bosanski nogometaš Sejad Salihović, ki ga je slučajno spoznala na dopustu v Dubaju, kjer sta med drugim uživala v jezdenju kamel in na romantični večerji. Član nemškega kluba Hoffenheim je igralki in pevki prirasel k srcu, ker je – v nasprotju z Justinom – zrel, nima težav z roko pravice in ne žurira vsako noč v družbi številnih deklet.

Po novem je samski

Matt LeBlanc in Andrea Anders, ki sta se spoznala na snemanju humoristične serije Joey, sta se po dobrih osmih letih razšla. Nazadnje so ju v javnosti skupaj videli avgusta lani, ko sta se v Los Angelesu udeležila podelitve nagrad emmy. Ker so Matta novembra lani fotografirali na neki zabavi za noč čarovnic, na kateri naj bi svojo drago prevaral s kar tremi dekleti, se govori, da je prav nezvestoba glavni razlog za razpad njegovega razmerja.

Zasuli so jo s cvetjem

Ruski model Irina Shayk, ki je v dolgoletnem razmerju s portugalskim nogometnim zvezdnikom Cristianom Ronaldom, je minuli torek dopolnila 29 let in ob tej priložnosti dobila posebno dostavo cvetja. Še posebej sta jo navdušila dva gromozanska šopka rdečih vrtnic, ki sta zasedla skoraj celotno sobo, zato se je fotografirala z njima in simpatično fotografijo objavila na Instagramu.

Drugič poročena

Beth Ditto, pevka skupine Gossip, je usodni 'da' prvič dahnila že julija 2013 na Havajih, na lansko silvestrovo pa je ponovila vajo. Tokrat se je s svojim dolgoletnim dekletom Kristin Ogata uradno poročila v ameriški zvezni državi Oregon, kjer so pred kratkim legalizirali istospolne poroke. Zvezdnica je veselo novico naznanila na Facebooku, kjer je objavila tudi nekaj fotografij s poroke.

Priporočamo