Kdo se je ločil, kdo je na novo zaljubljen in kdo je spet v trendu

7. 4. 2016
Deli
Kdo se je ločil, kdo je na novo zaljubljen in kdo je spet v trendu

Zvezdnikom se te dni veliko tega dogaja. V naš tokratni zvezdniški nabor so se tokrat ujeli ...

Madonna ima težave

Dvainštiridesetletni Yohane Banda, biološki oče Madonninega desetletnega posvojenca Davida Bande, je trdno prepričan: "Mojemu sinu bi se brez Madonne godilo bolje." To so močne besede, ki jih kraljica popa prav gotovo ni kar tako z lahkoto 'požrla'. Težavno obdobje, ki ga preživlja kraljica popa, se v zadnjem času bojda odraža tudi na njenih koncertih, na katerih je čedalje bolj čudaška.

Okrcal samomorilko

Glasbenica Kehlani Parrish je na Instagramu naznanila, da je zaradi napadov na družabnih omrežjih, ki so bili posledica govoric, da je košarkarja Kyrieja Irvinga prevarala s svojim bivšim fantom, poskušala storiti samomor. V nasprotju s številnimi sledilci, ki so jo po priznanju podprli, je bil raper Chris Brown jezen nanjo. "Poskus samomora ne obstaja," je napisal na Twitterju in ji očital, da si je hotela s svojim zapisom le nabrati simpatije.

Sveže zaljubljen

Glasbenik Sam Smith, ki se je lani razšel z igralcem in modelom Jonathanom Zeizelom, je imel menda že več skrivnih zmenkov z modelom Jayem Camillerijem, ki je med drugim predstavljal znamki Puma in Kurt Geiger. "Zdi se, da je še prezgodaj, da bi lahko karkoli povedali o njem in Jayu, a zmenki so bili obetavni," je razkril Samov prijatelj.

Sproščen očka

Posvojenca Hugha Jackmana, 15-letni Oscar in 10-letna Ava, sta v obdobju, ko internet igra izredno pomembno vlogo v njunih življenjih, a igralec jima uporabe svetovnega spleta ne namerava prepovedovati, saj meni, da bi bilo to nesmiselno: "Če jima predpisujem, kaj lahko doma jesta in česa ne, tečeta k svojim prijateljem in se tam nabašeta z raznimi 'smetmi'. Zato nočem izzvati situacije, ki bi ju stalno gnala k drugim otrokom le zato, ker bi šla pri njih lahko na internet."

Končno uradno ločena

Igralka Rosie O'Donnell je – po dveh letih in pol zakona – že februarja lani vložila zahtevo za ločitev od Michelle Rounds. Sledili so večmesečni grdi prepiri na sodišču, ki so med drugim nastali zaradi bitke za skrbništvo nad triletno posvojenko Dakoto. Oktobra lani sta bivši partnerici le našli skupni jezik glede skrbništva, ki si ga delita, minuli četrtek pa je njuna ločitev končno postala uradna.

Delita si bivšega fanta

Francoska glasbenica Stéphanie Sokolinski 'Soko', ki je nekaj mesecev v srečnem razmerju z igralko Kristen Stewart, je razkrila, da je, ko se je priselila v Los Angeles, hodila s Kristeninim bivšim fantom Robertom Pattinsonom: "Že tretjo noč po tem, ko sem prišla iz Seattla, sem spoznala žensko, ki je hotela, da podpišem pogodbo z njeno založbo. Isto noč sem pristala na zmenku z Robertom Pattinsonom."

Povsem shujšana

Govorice o tem, da Angelino Jolie pestijo motnje prehranjevanja, krožijo že nekaj let. In dejansko je zelo težko spregledati dejstvo, da je igralka v zadnjih mesecih še posebej močno shujšala in da je trenutno ekstremno suha. Po poročanju ameriškega tabloida National Enquirer 40-letnica tehta le še 36 kilogramov!

Končno v trendu

Facebook, Twitter, Instagram ... Doslej so Halle Berry njeni oboževalci zaman iskali na družabnih omrežjih, zdaj pa se je končno začela nova era. Lepa 49-letna igralka je minulo sredo namreč poskrbela za uradno odprtje svojega spletnega sveta, saj si je omislila profile na vseh treh omenjenih družabnih omrežjih.

Razkril skrivnost srečnega razmerja

Za Georgea Clooneyja in njegovo ženo Amal je prijateljstvo glavna skrivnost zdravega razmerja. Za igralca pa so še posebno pomembne tudi skupne vrednote in stalne izmenjave čustev ter mnenj. "Isti interesi in podobni cilji so osnova, ki naju osrečuje," je dejal hollywoodski zvezdnik, ki je poročen od septembra 2014.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan