Kdo se je ustrašil Božička in komu ni mar za seks

Vir: Nova
8. 1. 2015

Naj so še tako slavni in bogati, tudi v njihovih življenjih je najti veliko muh in čudaštev.

Nick Lachey
Pevka Geri Halliwell in šef ekipe Red Bulla v Formuli 1 Christian Horner

Iz revije Nova povzemamo nekaj nenavadnih tračev o čudaštvih zvezdnikov ...

Božiček jo je prestrašil

Božiček je na zabavi Kris Jenner komaj 18-mesečni North podaril lutko, a hčerkica Kim Kardashian in Kanyeja Westa, ki jo je bradati starček v rdečem kostumu prestrašil, darila ni sprejela z navdušenjem. "North se še privaja na Božička. Ta isti Božiček v dom moje mame za božič prihaja od mojih otroških let. Obožujem deliti tradicijo z mojo punčko. Upam, da so vsi imeli najboljši božič doslej," je resničnostna zvezdnica napisala ob božični fotografiji, ki jo je objavila na Instagramu.

Drugič mamica

Alicia Keys je ob koncu leta 2014 povila 2.860 gramov težkega dečka, ki sta mu s soprogom Swizzom Beatzom nadela ime Genesis Ali Dean. Glasbenica je veselo novico delila z oboževalci na Instagramu. "Sreča sreče je sreča!! Deček je!! Tako smo hvaležni!! Blagoslov!! " je napisala zvezdnica, ki že ime štiriletnega sina Egypta Daouda Ibarrja Deana, ki je zelo vzhičen, ker je postal starejši brat.

Staršev ne bo na poroko

Čeprav pevka Geri Halliwell in šef ekipe Red Bulla v Formuli 1 Christian Horner sploh še nista naznanila datuma poroke, njuni prijatelji pravijo, da je že zdaj jasno, da se je njegova starša ne bosta udeležila. Garry in Sara Horner namreč niti slučajno ne odobravata tega razmerja, saj je njun sin prav zaradi Geri po 14 letih zapustil svojo partnerko Beverley Allen, ki je le mesec dni pred tem povila njuno hčerkico Olivio.

Razprodal hčerkine stvari

Čeprav je pred tremi leti zatrjeval, da tega nikoli ne bo storil, je Mathew Knowles na ulični razprodaji pred svojo hišo v Houstonu prodal igračke, oblačila in šolski pribor, ki so pripadali njegovi slavni hčerki Beyoncé Knowles, znebil pa se je tudi lastnine svoje mlajše hčerke Solange. Odnosi med Mathewom in Beyoncé so se skrhali leta 2011, ko ga je pevka odpustila kot menedžerja, ker je varal njeno mamo in dobil zunajzakonskega sina.

Sin je na prvem mestu

Nick Lachey zatrjuje, da je na prvem mestu njegove prioritetne lestvice družina in da glasbi nikoli ne bi dal prednosti pred svojimi najdražjimi. Glasbenik, ki s svojo nosečo soprogo Vanesso Minnillo vzgaja dveletnega Camdena, je razkril: "Ničesar ne počnem raje kot to, da preživljam čas s svojim sinom." Nick je še poudaril, da se z Vanesso trudita, da vsaj en večer v tednu preživita skupaj.

Ne hrepeni po seksu

"Ne hrepenim po seksu. Hrepenim po družbi, ker se želim le crkljati," je izjavila Khloé Kardashian, ki ji leto 2014 v ljubezenskem smislu res ni bilo naklonjeno. Po ločitvi od domnevno nezvestega košarkarja Lamarja Odoma, ki se je zgodila ob koncu leta 2013, se je lani izjalovilo še razmerje z raperjem Frenchem Montano. Resničnostna zvezdnica pravi, da je kljub vsemu ostala optimistična in da ji je prav pozitivno razmišljanje pomagalo, da je preživela preteklo leto.