Kdo se je zaprl pred svetom in katera zvezdnica občuduje Beyonce!

14. 5. 2016

Zvezdniška življenja so kot življenja slehernikov - polna hipnih vzponov in padcev. Komu gre ta hip dobro, kdo ima težave in kdo se končno postavlja na noge.

Tokratna zbirka kratkih aktualnih zajema ...

Zaprla se je v hišo

Francoska igralka Léa Seydoux, ki živi v Parizu, se po novembrskih terorističnih napadih v tem mestu kar teden dni ni upala stopiti iz svoje hiše. "Bilo je čudno ... En teden sem bila ves čas doma, sploh nisem šla ven," je dejala 30-letnica in dodala, da je bila v tistem času žalostna in obsedena z novicami.

Soproga ga je vrgla iz hiše

sharonRocker Ozzy Osbourne (67) se je našel v nemilosti soproge Sharon (63). Par se je sicer velikokrat prepiral, a tokrat naj bi ji prekipelo, saj naj bi jo Ozzy varal s 45-letno frizerko. Dva skoka čez plot z varuškama mu je oprostila in takrat je dejala, da je bil pijan in ni vedel, kaj počne. Zdaj pa naj bi ga vrgla iz hiše.

Pisala hrvaškemu ministru

Pa še ena cvetka iz iste hiše. Sharon Osbourne naj bi Davorju Romiću, hrvaškemu ministru za kmetijstvo, poslala pismo, v katerem ga je prosila, da uvede popolno prepoved vzreje živali samo zaradi krzna. "Dragi gospod Romić, bila sem šokirana, ko sem izvedela, da pri prepovedi predlagate izjemo, ki bi omogočila vzrejo in zakol činčil zaradi krzna," je med drugim napisala žena rokerja Ozzyja Osbourna.

Hoče drugega otroka

Mila Kunis (32) in Ashton Kutcher (38) se odlično znajdeta v vlogi starša deklice Wyatt, zato si želita družino še povečati. "S soprogom 'delava' drugega otroka," je v šovu Ellen DeGeneres povedala Mila. Vseeno pa ni odgovorila na vprašanje, kolikokrat seksata, povedala je le, da je seks fantastičen.

Ganljiva čestitka

Victoria in David Beckham sta še enkrat uspešno demonstrirala svojo zakonsko idilo. Nekdanji nogometaš je 2. maja namreč dopolnil 41 let in ob tej priložnosti mu je modna oblikovalka čestitala tudi na Instagramu. "Vse najboljše najbolj čudovitemu soprogu in očetu. Zelo te imamo radi," je napisala ob fotografiji, na kateri nasmejani David, obdan z darili, sedi pred kaminom.

Obožuje Beyoncé

Adele je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri objema plakat svoje glasbene kolegice Beyoncé, in ob njej napisala. "Ne zamujam, le ostala sem brez besed. Beyoncé je najbolj navdihujoča oseba, ki sem jo imela čast oboževati. Njeni talent, lepota in delovna etika so razred zase. Obožujem jo. Hvala bogu za Beyoncé," je Angležinja napisala v hvalospevu ameriški kolegici, ki je pred kratkim izdala album Lemonade, ki je dvignil veliko prahu.

Žalostna zaradi razpada razmerja

Helena Bonham Carter je priznala, da je bila po koncu razmerja z režiserjem Timom Burtonom, s katerim se je po 13 letih razšla decembra 2014, zelo žalostna. "Ob ločitvi človek prestaja globoko žalovanje, saj gre pravzaprav za smrt razmerja. Vse je tako neverjetno zmedeno, spremeni se tvoja identiteta in tudi vse ostalo," je pojasnila igralka, ki ima s Timom dva otroka.

Zaprosil 27 let mlajšo

David Hasselhoff, ki bo julija dopolnil 64 let, je na romantičnem pikniku na plaži po petih letih razmerja zaprosil 36-letno prodajno asistentko Hayley Roberts. "Mislila sem, da se šali, potem pa je izvlekel prstan. Začela sem jokati od sreče," je dejala Hayley, ki je dvakrat ločenega očeta dveh otrok spoznala, ko ga je prosila za avtogram, in poudarila, da ju starostna razlika ne skrbi.

Priporočamo