Kemal komaj čaka, da spozna slovenske oboževalce

Kemal komaj čaka, da spozna slovenske oboževalce (foto: Press) Press
23. 5. 2018

Turški zvezdnik Burak Özçivit na Facebooku odšteva dni do obiska slovenskih nakupovalnih središč Citycentra Celje, Europarka Maribor in Cityparka Ljubljana.

Turški igralec Burak Özçivit, ki je kot Kemal osvojil srca Slovenk v nadaljevanki Moja boš, je na svojem uradnem Facebook profilu zapisal, da kmalu prihaja v Slovenijo in, da komaj čaka, da spozna slovenske oboževalke.

burak

»Slovenija, še sedem dni. Ste pripravljeni?« je dodal v drugi objavi, ki je na omenjenem družabnem omrežju, tako kot prva, sprožila val navdušenja.

facebook

Zvezdnik bo na povabilo treh največjih SES-ovih nakupovalnih središč v Sloveniji, Cityparka Ljubljana, Citycentra Celje in Europarka Maribor, Slovenijo obiskal prvič in se svojimi največjimi oboževalci srečal v torek, 29. maja 2018, ob 16. uri v celjskem Citycentru ter ob 19. uri v mariborskem Europarku. Naslednji dan, v sredo, 30. maja 2018, pa bo ob 16. uri razveselil obiskovalce ljubljanskega Cityparka.

V Citycentru Celje, Europarku Maribor in Cityparku Ljubljana bo 60 srečnežev v času obiska slavnega turškega igralca prejelo njegov avtogram, 30 pa se jih bo lahko fotografiralo z njimi. Priljubljeni turški igralec bo tako z našo pomočjo osrečil kar 90 oboževalcev v vsakem od naštetih mest. Za podpis in fotografiranje z Burakom Özçivitom se lahko posamezniki potegujejo z nakupom darilnih bonov Desetak v nakupovalnih središčih Citycentru Celje, Europarku Maribor in Cityparku Ljubljana. Več informacij in pravila nagradne igre bodo objavljena na uradni strani Citycentra Celje, Europarka Maribor in Cityparkovi spletni strani ter njihovih mobilnih aplikaciji.

Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor bodo zanimivosti o obisku slavnega turškega igralca objavljali na Facebook profilih, Citycenter Celje, Europark Maribor, Citypark Ljubljana, v aplikacijah in prek drugih spletnih kanalov.

Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor so tri od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 801.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.