Kim Kardashian ga je okrcala!

Kim Kardashian ga je okrcala! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 1. 2017

Nemudoma po tem, ko je prevzel enega izmed najpomembnejših stolčkov na svetu, se mojster burjenja duhov ter predmet tako gorečega privrženstva kot sovraštva, Donald Trump, že poslužuje drastičnih socialno političnih sprememb, ki pa lezejo v nos tudi zvezdnici resničnostnih šovov.

Še posebej je strasti razvnel njegov petkov podpis pogodbe, katera muslimanom iz sedmih večinskih muslimanskih narodov prepoveduje zakonit vstop v Združene države Amerike. Medtem, ko so se množični protesti nadaljevali po ameriških letališčih, se je Kim odločila deliti mnenje kar s svojimi – skoraj 50 milijoni – sledilci na Twitter profilu. Njen tvit, »Statistika«, katerega družbeni kritiki označujejo za vnovično briljantno potezo, je podprla s fotografijo statistike smrti Američanov. Z njim je dosegla zavidljivih 177 tisoč delitev stanja in 324 tisoč všečkov.

Kim KardashianKim je Donaldu želela sporočiti, da statistika pravi drugače – vsako leto namreč umre več Američanov od oboroženih otrok (21), pa kosilnic (69), padca iz postelje (737), kot od islamskih priseljencev (2).

Kaj na njen argument, ki bi ga že 45. predsednik v vrsti po njegovih preteklih farsah na družbenih omrežjih vsekakor lahko vzel za provokativnega, pravi soprog Kanye, še ni znano. Ta je sicer Trumpov velik zaveznik in svetovalec.

Donald Trump  Ker Donald ljubi pozornost bogatih in slavnih, se morda lahko pustimo presenetiti z njegovim odzivom...

Bo že držalo, da Kim ne oklicujejo zaman mojstrica družbenih omrežij, kajne?

Priporočamo