Kje vse bodo silvestrovali naši estradniki

28. 12. 2014
Deli
Kje vse bodo silvestrovali naši estradniki (foto: profimedia)
profimedia

Tako kot sleherniki, bodo tudi naši bolj ali manj znani obrazi različno (in po sebi lastnih željah ali obveznostih) preživeli najdaljšo noč v letu. Nekateri bodo silvestrovali doma, drugi bodo noč preživeli delovno, spet tretji pa ...

Nekdanja žena primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, manekenka Daša Podržaj, bo zadnji del decembrskih dni preživela doma z družino. "Za silvestrovo bom po vsej verjetnosti tudi doma, s svojim sončkom Krisom in kozarčkom dobre penine v roki, ob kateri si bom risala nekaj misli in želja za leto 2015."

Po drugi strani pa ima veliki zmagovalec zabavne oddaje Znan obraz ima svoj glas Tomaž Klepač ima v teh decembrskih dneh polno obveznosti. Poleg družinskih obveznosti svoj čas "Božič sem preživel v družinskem krogu, za novo leto pa bom v studiu Radia 1. Kaj reči, tako je najbolje. Z Iztokom bova v živo na programu od 21. do 1. ure zjutraj. To priložnost torej izkoriščam in prav vse lepo vabim, da se nama pridružijo ter naredijo vstop prek radijskih valov res poseben in nepozaben," nam pove Tomaž in nadaljuje: "Kar se tiče daril in obdarovanj v iztekajočem se letu – lepo in grdo je na neki način darilo. Aja ... pa še to! V letu 2015 enkrat na dan nekoga nasmejte, enkrat na dan naredite norca iz sebe ... in dan oziroma leto bo lepše."

Predpraznični dnevi so še posebej veseli za Ota Pestnerja. Nedavno je namreč izšel praznično obarvani CD zasedbe Pro Anima Singers 'Za božič'. Gre namreč za novi projekt Ota Pestnerja, kjer je v družbi Anamarije Hribernik, Maje Hribernik-Pestner, Elene Hribernik, Marka Hribernika in Primoža Kerštanja posnel album, poln priredb zimzelenih božičnih skladb in tudi nekaj avtorskih skladb. Oto nam je še zaupal: "Božični predvečer sem izkoristil za dragocene trenutke z družino, a kot vemo, je december za glasbenike zelo deloven mesec, zato sem za božič opravil kar dva nastopa – v Mežici in Celju, za silvestrovo pa bom pel pred ljubljanskim magistratom. Povpraševanja za nastope in sodelovanja, še posebej v tem letnem času, je ogromno in trudim se, da bi lahko vsaj večini ustregel po svoji najboljši moči. Vsem želim srečen božič in srečno novo leto!"

Priljubljena primorska družabna voditeljica Lara Pirc je z mislimi že pri zadnjih dneh letošnjega leta, ki jih bo preživela izključno s svojimi najdražjimi. "Glede na to, da božič meni in moji družini veliko pomeni, smo ga preživeli skupaj v Novi Gorici pri mojih starših. Z mamo sva na predbožični večer pripravili slastno večerjo, naslednji dan pa smo si že tradicionalno šli ogledat jaslice. Silvestrovali bomo doma na Obali, najverjetneje pa bomo samo mi trije, jaz, sin Alex in moj fant Boštjan."

Priljubljeni primorski pevec Rudi Bučar že nestrpno pričakuje januar, ko bo izdal kar dvojni album s prav posebnim naslovom Konec., zaupal pa nam je tudi, kako bo preživel letošnje praznične dni. "Imam polne roke dela z glasbo. Med drugim bom čez praznike veliko koncertiral in leto 2014 na silvestrovo zaključil s koncertom na Manziolijevem trgu v svoji domači Izoli."

Manekenka Sabina Remar bo december preživela doma. Kljub številnim ponudbam lepotičko namreč čakajo izpiti na študiju kadrovskega menedžmenta in delo, se pa bo decembrskim radostim prepustila ob koncu meseca. "Vsako leto praznike preživim s svojimi starši," nam je povedala Sabina in dodala, da bi bilo največje božično presenečenje obisk sestre, ki že nekaj časa živi na Švedskem.

Že pred dnevi pa je jelko okrasila tudi Tina Gaber. "Jelko po navadi postavim sredi decembra, zanjo si vzamem kar nekaj časa, sem zelo natančna in poskrbim, da je zelo lepa in vsako leto kaj posebnega. Ko sem imela še papagaja agaporniusa Miho, je oboževal jelko in vsako leto je plezal po njej in užival. Moja jelka je srednje velika in polna okraskov v rdeči barvi, na njej so ročno izdelani beli angelčki. Poleg tega sem okrasila tudi stanovanje, imam snežinke na oknih, božično zvezdo in veliko svečk ter cimetove palčke," je še dodala za revijo Nova. Zagotovo pa v vsem blišču uživa tudi njen izvoljenec Jan Plestenjak, ki je pogosto viden v ljubljanski Šiški, kjer ima Tina stanovanje in ki ga tudi Jan redno obiskuje. Bosta silvestra preživela skupaj? Tega ta hip še nismo izvohali, a nekako se nam zdi, da v to ne gre dvomiti ;)

Pa vi?

Kjerkoli že boste, se imejte naravnost noro dobro.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ