Klemen Janežič (Usodno vino) ujet na Visu s svojo drago (foto)

28. 8. 2016 | Vir: Nova
Deli

Hrvaški Vis je med Slovenci nadvse priljubljena destinacija, očitno pa sta se za počitnice na prečudovitem hrvaškem otoku odločila tudi igralec Klemen Janežič in igralka Nina Ivanišin.

V kristalnem morju sta tako uživala v družbi drug drugega, pri tem pa pazila, da bi bila kar se da neopazna, a jima kljub temu ni uspelo uiti pozornim očesom naših bralcev. Na naš že znani e-poštni naslov nova@adriamedia.si smo tako prejeli kar celo serijo fotografij ljubečega parčka.

Po njihovem pripovedovanju se je parček na parkirišče pripeljal v belem avtu z ljubljansko registrsko oznako ter poiskal svoj košček ob morju, kar se da daleč od oči drugih turistov. Tako sta se odločila za rob plaže, ki je ob hotelu Isa na Visu, nastanitev na otoku pa sta si očitno poiskala nekje drugje.

Skrila sta se v senco borovcev, saj nista želela, da bi ju opazili resnično številni Slovenci, ki prav tako dopustujejo na Visu. Potopila sta se tudi v prečudovito vodo, kjer sta si izmenjala nekaj nežnosti, pri tem pa uživala. Paziti sta morala le na morske ježke, ki prav tako domujejo na izbrani plaži.

Sumljivo zaobljeni trebušček

Med obiskovalci plaže so se pojavila tudi namigovanja o nosečnosti, a je o tem seveda nemogoče ugibati. Tako se ne ve, ali je sumljivo zaobljeni trebušček posledica sladkega pričakovanja ali pa se je igralka le pošteno najedla. Vsekakor je bilo že na daleč jasno, da se imata neizmerno rada.

Tekst: Maja Muhić
Foto: N. Divja

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan