Kmečki fantje (Ljubezen po domače) že čakajo na pisma deklet!

Simon Peter (foto: Pop tv) Pop tv
13. 6. 2016

Sinoči smo spoznali osmerico predanih, delavnih in poštenih kmečkih fantov, ki čakajo na svojo pravo ljubezen. Prihajajo iz idličnih kotičkov slovenskega podeželja in imajo poslovne vizije, zdaj bi radi še nekoga, s katerim bi sanje delili.

Denis Ambrožič
Drago Kraševec
Jani Zorec
Matej Rupar
Miroslav Šinkovec
Nejc Pavlovič
Tomaž Kržič

Dekleta, le pogumno se prijavite na ljubezenpodomace.si/prijava ali pošljite ljubezensko pismo na Ljubezen po domače, poštni predal 777, 1000 Ljubljana ter pripišite komu je pismo namenjeno.

In kdo so kandidati?

Denis Ambrožič

39-letni Denis prihaja iz Barke in je po horoskopu ribi. Svoj čas trenutno najbolj posveča turistični kmetiji in pivovarni, kar je njegov glavni vir preživetja. Pri sebi stavi na nežno in romantično naravo, izbranka njegovega srca pa bi morala biti poštena, delavna in ljubečega obraza. "Ste božanska bitja, ki nas osrečujete," še pove o nežnejšem spolu.

Drago Kraševec

Drago Kraševec je 36-letni oven iz Roba. Po poklicu je mizar, njegova največja strast pa so konji. Brez njih si ne predstavlja svojega življenja, saj je že od otroštva tesno povezan z njimi. Verjame v karmo in dobre medosebne odnose. Pri puncah najbolj ceni iskrenost, najraje pa pogleda za postavno črnolasko.

Jani Zorec

Jani Zorec je simpatični 24-letni kmetijsko podjetniški tehnik, ki prihaja iz Mestnega vrha. Romantični ribak, ki išče svojo sorodno dušo, prisega na delovne in poštene punce širokega nasmeha, ki imajo rade živali. Na njegovi kmetiji, katere glavna dejavnost je prireja mleka in mesa, bi dobra volja in delovne ročice prišle še kako prav.

Matej Rupar

25-letni Matej obožuje country stil in prihaja iz Sela pri Robu. Zaradi preteklih izkušenj s šovi je precej vzljubil nastopanje pred kamerami, zato se oddaje, v kateri bo iskal svojo sorodno dušo neznansko veseli. Ob sebi najbolj vidi žensko, ki je igriva in nagajiva, po temperamentu

Miran Šinkovec

Vsestranski in podjetni Miran šteje 53 let in prihaja iz Hotavelj. Šport mu pomeni v življenju veliko, najraje pa se ukvarja z golfom. Njegova glavna dejavnost je živinoreja, ukvarja pa se tudi z lesom in pridelovanjem električne energije. Pravi, da mu v življenju ne manjka veliko, hrepeni le še po iskreni in prilagodljivi ženski duši. "Vse bogastvo zamenjam za ljubezen," pravi Miran.

Nejc Pavlovčič

Življenjska strast vsestranskega 33-letnega Nejca so konji in vse kar je z njimi povezano. Pravi, da je marljiv, čuten, srčen in obožuje humor. Ob sebi si želi divje in prikupne ženske, ki ji ne manjka samozavesti, popoln zmenek pa bi zanj bil romantičen izlet s konjem na idlično jaso.

Simon Peter

27-letni Simon prihaja iz idilične turistične kmetije pod Peco, kjer se poleg živinoreje ukvarja tudi z proizvodnjo mleka. Pravi, da je nadvse zgovoren in prijazen fant, ki obožuje živali in naravo. V življenju se ne boji ničesar, rad ima vse, kar mu pride naproti. Pri dekletih zunanjost ni na prvem mestu, ga pa privlačijo živahne, sproščene in odkrite punce.

Tomaž Kržič

50-letni Tomaž prihaja iz Kamnika pod Krimom, njegova življenjska strast pa je petje, delo z živalmi in gozdarstvo. V oddajo se je prijavil, da končno spozna sorodno dušo. Meni, da žensko srce najlažje osvoji s komunikativnostjo in družabnostjo, od svoje izbranke pa pričakuje spretnost v kuhinji, pa tudi kanček predrznosti.