Končno je spregovoril zaročenec pokojne Bobbi Kristine Brown

25. 4. 2016
Deli
Končno je spregovoril zaročenec pokojne Bobbi Kristine Brown (foto: Profimedia)
Profimedia

Od smrti Bobbi Kristine Brown je minilo že skoraj devet mesecev, njen zaročenec Nick Gordon pa je šele v intervjuju pred nekaj dnevi prvič razkril, kaj se je v resnici dogajalo tiste usodne noči ...

Kot gost priljubljene ameriške pogovorne oddaje Dr. Phil, ki jo bodo na oni strani velike luže predvajali 28. aprila, se je moral soočiti z nekaterimi kar precej neprijetnimi vprašanji. Kaj ima opraviti z njeno smrtjo? Bi tragični dogodek lahko preprečil? Najpomembnejše in najdrznejše vprašanje pa se je glasilo: "Si ti ubil Bobbi Kristino?"

Kljub temu da Nick in njegovi odvetniki vedno znova poudarjajo, da ni vpleten v smrt svoje drage in da močno trpi, ker jo je izgubil, namreč še vedno nismo dobili odgovora na vprašanje, ali je bila smrt Bobbi Kristine tragična nesreča ali pa je imela prste vmes druga oseba.

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da svet že komaj čaka na omenjeno oddajo, v kateri bomo dobili odgovore na vsa ta in še številna druga vprašanja. Pred tem pa velja spomniti, da Nick, ki ga je Whitney sicer obravnavala kot svojega sina, a ga nikoli ni uradno posvojila, po Whitneyjini smrti kar naenkrat ni bil več dobrodošel v slavni družini.

Še posebno je šel v nos strogi babici Cissy Houston, ki se je že takoj, ko se je razvedelo, da se je Nick zapletel v romantično razmerje s svojo 'sestro' Bobbi Kristino, odločila, da bo tej ljubezni naredila konec.

Prepričana je namreč bila, da ima Nick slab vpliv na njeno vnukinjo. Poleg tega se je Cissy bala, da bosta zaljubljena golobčka po hitrem postopku zapravila denar, ki ga je Whitney zapustila svoji hčerki, zato je od sodišča celo zahtevala, da njeni vnukinji omeji dostop do milijonov, ki ji jih je zapustila njena slavna mama.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec