Kourtney Kardashian in Scott Disick sta se razšla

Scott je v teh dneh dobil številne kritike, saj je na dan, ko je njegova hčerkica Penelope praznovala tretji rojstni dan, raje kot njeno sliko objavil vabilo na zabavo v Las Vegasu.
 (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
19. 7. 2015

Po devetih letih, treh otrocih, številnih škandalih, odvajanjih, pretresljivih razpletih, solzah in bolečih besedah je zveze med Kourtney Kardashian in Scottom Disickom naposled le konec. Novica, ki so jo številni pravzaprav pričakovali že nekaj časa, je izbruhnila že pred dobrim tednom, ko je objektiv paparacev Scotta ujel med nežnostmi z ameriško stilistko Chloe Bartoli.

Kourtney in Scott sicer nista bila nikoli poročena, so ju pa povezali trije otroci - petletni Mason, triletna Penelope in šestmesečni Reign. Čeprav se je par v preteklosti zaradi neprimernega Scottovega vedenja že večkrat razšel, naj bi bil pretekli vikend usoden. Čeprav nihče še ni potrdil razloga za njun razhod, pa ga številni povezujejo prav s fotografijami iz Monte Carla, ki so prav v dneh, ki so določili prihodnost slavnega para, obkrožile javnost. Medtem ko je Kourtney v Los Angelesu snemala 11. sezono resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian, je Scott svoj enomesečni poletni oddih preživljal na francoski obali, kamor se je odpravil s prijatelji, ki naj ne bi imeli dobrega vpliva na njegovo odvisnost od alkohola. "Kourtney je bila kljub vsemu vedno ob njegovi strani. Vendar se je zdaj, po treh otrocih, njeno mnenje nekoliko spremenilo. Kourtney mora narediti to, kar je najbolje za otroke," je za tuje medije povedal zanesljiv vir blizu družine in dodal, da je Scott že nekaj dni pred novico prijateljem razlagal, da je sveže samski.

Scott ima sicer že dlje časa probleme z alkoholom, zaradi česar sta se s Kourtney tudi večkrat razšla, nazadnje lani, ko je slavna družina v Hamptonu snemala serijo Kourtney & Khloé Take the Hamptons. Čeprav je takrat Scott za kratek čas spoznal neprimernost svojega vedenja in se celo prostovoljno odpravil na odvajanje v Connecticut, ga je po le nekaj dneh zapustil in dejal, da ga je strahotnost situacije, v kateri bi zaradi prevelike količine alkohola in tablet lahko umrl, zelo prestrašila. Na odvajanje se je odpravil tudi letos marca, ko je pomoč poiskal v ustanovi na Costa Rici, vendar se je tudi tokrat po le nekaj tednih vrnil v Kalifornijo, kjer je kmalu stopil na stara pota alkoholizma.

In čeprav je Kourtney na družabnih omrežjih v zadnjih dneh precej aktivna, vir blizu družine zatrjuje, da ji ni ravno dobro. "Pretvarja se, da je pogumna, vendar ima vsega dovolj. Meni, da se obnaša ponižujoče in nespoštljivo," je povedal vir in dodal, da se med parom iskri že vsaj en mesec. Slednje dokazuje tudi to, da ne Kourtney ne Scott na svojih družabnih omrežjih že nekaj časa nista objavila ničesar skupnega, Scott je na primer Kourtneyjino sliko objavil pred več kot enim mesecem. Po poročanju tujih medijev naj bi po razhodu njuno novo hišo v Calabasasu obdržala Kourtney, ki naj bi tudi skrbela za njune tri otroke.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story29/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 29/2015

Story 29/2015, od 16. 07. 2015