Divje nečakinje princese Diane

Vir: Lea
11. 5. 2016

Britanska princesa Lady Diana, ki je tragično preminila leta 1997, še danes živi v srcih Britancev. Tudi sama je bila iz plemiške družine, zato je bila primerna nevesta za prestolonaslednika princa Charlesa, vendar se žal njun zakon ni obnesel.

Danes pa so na udaru nečakinje princese Diane, mlade lepotice Kitty, Eliza in Amelia Spencer. So hčerke Dianinega brata Charlesa in nekdanje manekenke Victorie Lockwood. Kljub bogastvu in dejstvu, da so iz plemiške družine, pa njihovo življenje ni bilo brez pretresov. Eden izmed njih je bil zagotovo ločitev staršev. Pozneje pa so dekleta opazovala mamo, ki je bila odvisna od drog in se je borila z anoreksijo.

Medtem ko je Diana veljala za milo, krepostno in bolj vase zaprto princeso, so njene nečakinje pravo nasprotje. Mladenke so sicer obiskovale najboljše šole in dobile zavidanja vredno izobrazbo, a se ne trudijo, da bi tudi delale. Lahko bi rekli, da niti nimajo potrebe po tem, saj bogastvo družine Spencer ocenjujejo na kar neverjetnih 100 milijonov funtov.

Sicer pa imajo lepotičke kar veliko dela s potovanji po svetu in obiski tednov mode v vseh modnih prestolnicah. Vabijo jih tudi na vse možne zabave in dogodke, tako da tudi to vzame veliko časa. Svoje dogodivščine pa vestno objavljajo na Instagramu.

Plemiška družina

  • Diana Spencer se je rodila leta 1961. Bila je četrti otrok Edwarda Johna Spencerja in Frances Shand Kydd, vikonta in vikontese Althrop. Ko je po smrti Dianinega deda njen oče postal osmi grof Spencer, je njej pripadel naziv lady. Iz družine Spencer je izšlo mnogo znanih osebnosti, ena veja je celo pripadala siru Winstonu Churchillu. Deblo družine se začne leta 1478 s Henryjem Spencerjem. Skozi stoletja je družina samo pridobivala veljavo in večala bogastvo, zato je danes med bogatejšimi v Veliki Britaniji.

Priporočamo